Wednesday, April 9, 2008

My sPecs

Semalam aku teringin nak renew my spec's collection..since my old one dh jd ngokngek..asyik senget je..students aku pun pacan spek aku nampak pelik..tp dieorg tak tegur la..aku tau nie pun pas aku ngadu nak wut spec bru..huhu..=p

So, by hook or by crook aku kene jgk wut yang bru...nak dipendekkan cite,aku nie punyela cerewet smpai snggup survey harganyer kat area skolah nie dlu..i thought klu beli area kg ni, i will get small price n not over than my budget..tp syngnyer..harga tak memadai je..last2 aku nekad utk p bandar KT..

Alhamdulillah aku dh jmpe ape yang aku inginkan..harganyer pun ok..sbb aku dh siap2 ckp kat akak tu aku nak cr spek+cermin multicoated dgr harga sekian2..so die pham..n akhirnyer dpt jgk spek yang aku berkenan..hrgnaya lam RM200++..ok la ngn keadaan aku yang lom berkerjaya lagi..hikhikhik...

tp berbaloi r p bandar wlaupun abis setangki mnyak kete.sbb dpt siap spekku dlm mase sejam n harganyer pun berpatutan..heheh..




ini la spek bru ku..nak2 same ngn yang dlu..but i love it..=p







This entry was posted in

0 comments: