Monday, March 30, 2009

7 comments:

mr_brightsid3 said...

vios ok...city pon ok...option lain better jgn pilih...

NooR AzNa AwAng said...

mr_brightside: nape ngn option len tu?tak elok eh??

paa said...

opps!!!toyota vios mmg ngam la,,,,klu nak banding ngan option lain tu mmg vios lbh jimat skt...minyak,,service&maintenance..system abs...aerodynamic..pendek kata nak dbandng ngan honda tu mmg dia ada byk jimat lagi lah malahan selesa bila u pecut...technology toyota lbh advanced pada honda uu...black colour so cute.k

NooR AzNa AwAng said...

sy tak suke kaler itam..sy suke kaler putih mutiara..skng ni dlm proses..klu jd hujung taun nie kot amik kete tu...insyaAllah

mr_brightsid3 said...

gud choice..my fren baru je amik vios kaler putih..tp i dont know mutiara ke ape but rasanye the plain white kot. tp siyes nmpak cool...kalo kaler putih lain, nnti nmpak pelik plak..

Anonymous said...

apa la broo nie, akhrnya pasti lah jgk pasal krt apa dia nak ambik!!!tp putih tu x cute sngat ngan dia broo...klu ada sparkling may be ok!!!sprklng silver or dark gold sprklng ke baru lah cute ngan dia....br td aku tgk drk gold ada awek cina bawak fuiihhhh..mmg cute ngan dia....cb tkr awek cina tu ngan mek comel aku nie....fuiihhh mst comel teee jd....ha..ha..pearl white nmpk macam saga baru lah....ngada!!

NooR AzNa AwAng said...

sy tak suke la kaler silver...sy suke yang kaler putih...sweet sgt2...