Friday, March 20, 2009

hari ni..

Hepinyer sbb dah dapat punyer blog yang cun n takkan ade orang yang nak kontrol aku lagi..leh wut sesuka hati..besh besh besh...hobi yang sudah lame aku tinggalkan sejak tahun keempat kat upsi smpai skang..dan hari nie leh bukak n update blog aku setiap hari..(setiap hari kot) hehehe..

Lame jugak aku duk mengadap blog aku nie...cri background yang cantik2 nak diletakkan lam blog aku ini.. ;p

Dan akhirnya inilah result.. setelah berjam2 aku duk mengendap2 background yang besh2..

0 comments: