Thursday, April 9, 2009

B.E.N.G.A.N.G

Pergh bengang giler hr ni...nak tahu nape..meh sini aku nak cite...tp sblm nie tu biar aku cite mukadimah al kisah aku utk hr ni....

hr ni..mood mmg sengal abis ar...sbb ngn student aku ar..depa tak penah seyes ngn blaja..nak2..bile subjek english...mmg menyakitkan la...

pepagi lagi depa dh wut prangai..masih tak paham2 lagi cemane nak wut rumusan...haih...dh la pemalas....cemane nak tolong diri sendiri utk maju....so aku ckp kat dieorg..next week sy nk stu minggu tu je, depa kene khatam bab summary..pdn muke...biar depa jd muak ngn summary...huhu..aku nak balun abis2 ar...

then, abis kelas...aku kene balik awal pkul 1240 balik umh...sbbnyer kul 230 ptg nak p antar bdk sekolah aku kat Sek Men Gerik. Dieorg de game bola tampar rinie...alhamdulillah dpt msuk semi final..

hah..camni cite yg wut aku jd bengang2 sgt tahap melampau2 nie...mase aku duk syok borak2 ngn kak nira, tetibe 'buk' kat kepala aku...aku terkejut ar...nth mcm mane de sorg bdk
sek men sultan idris shah, die lempar bola kene kat kepala aku...agaknyer tangan die bengkok kot..tu yang leh tersasar..dh la tak mintak maaf...mmg BODOH..BENGONG..BABENG..SIAL...n mcm2 lagi la aku duk menyumpah kat dieorg..bkn ape...depa tak mintak maaf..masing2 wut dunno...mcm tak tahu pape...klu aku knal dak tu..mmg aku terajang ar...so aku senyap je...kire aku mencarut kat situ je la...hati ni dh mendidih dh nie...kli kedua bola terkena student aku....so time nie mmg temperature aku dh over limit dh nie...so aku sound ar kapten die. aku ckp gini " woi kapten..nak main bola tu main elok2la skit"...seme mata tertumpu pada aku...arghhh lantak la...janji aku puas hati...mmg kurang ajar siot ar...agaknyer mak bapak depa tak ajar kot...sengal+bengong+bodoh...last2 sekolah die kalah...mmg aku besorak abis ar....PADAN MUKE!!!...agaknyer balasan utk org yang kuang ajar mcm depa...

smpai skng kepala aku nie asyik berdenyut je...arghhhhhhhhhhhhhhh sakit hati....aku takkan maafkan "budak bodoh" tu....
This entry was posted in

6 comments:

Anonymous said...

cikgu!!!!nape x istighfar byk2...biasa le bdk tgh main lagipun kita kat tepi line sngat kut!!!try other formation & strategi for next game!!!insyaallah!!!pasti mmg!!ok...good luck!!!

NooR AzNa AwAng said...

elo...sekolah sy menang eh..mase lempar bola tu..depa bkn dlm game la..tp sesaje nak test power...sy bengang sebab depa takde rase hormat pun..pdahal die tahu sy nie cikgu,bkn student..lantakla pe org nak ckp...sy suarakan ape yang sy tak puas hati...ala students sy sendiri ckp depa mmg kuang ajar...so???

Anonymous said...

apa nie....biasa lah bdk2 melayu kita mana nak pkr sngt subjek tu pntng utk dia org!!nnt hbs sklah baru dia tahu,nyesal!!!yng pntng niat cikgu utk bbdk tu msti btul!!!!illahi anta maksudi waaredhai qamattlubi...k
nnt lama2 bbdk tu akan pasti pasal cikgu dah ckp dgn allah kan!!ok good luck!!!niatkan!!!as sobur..ya allah byk2 dalam hati..zikir sirr(kahfi) ok!!!

Anonymous said...

saya ckgu!!!!faham!!!!powr lah jugak suara hati ckgu...eehemm.

NooR AzNa AwAng said...

saya ckgu!!!!faham!!!!powr lah jugak suara hati ckgu...eehemm.<---mintk2 bkn cikgu sekolah yang sy kutuk tuh...hahhaa

NooR AzNa AwAng said...

iye sy ikhlas ajar dieorg...sbb sy nak dieorg maju la sbb tu sy wut gitu...bahasa inggeris dieorg masih thap zero...cube awk bygkan perkataan "attention" depa tak tahu mksudnyer..pdhal bdk form 5 tau