Thursday, April 23, 2009

Hari ini hari GAJI!!!!...

Hari nie mestila hari plng lega wut pekerja2 under gov (swasta aku tak tahu la) sbbnyer gaji masyuk dhhh..hehehe..aku pun hepii jgk..tp tak leh boros..kene pndi2 bajet..tmbh2 aku skng dlm proses nak amik kete..:)

Td petang,pas abis sekolah..duk la lepak2 umah jap..tertido jap smpi kul 4.30ptg..sbb pastu nak kene bersiap2..nk p sekolah teknik..nak uruskan hal persiapan majlis hafazan alquran peringkat negeri...wlaupun aku dtugaskan sbg pnjaga masa..tp aku ringankan tulng utk tlng ajk persiapan tempat..huhu..gpun umh aku dekat je ngn sekolah tu...

Duk wut keje,sedar2 dh pkul 7.00mlm..perut dh lapo..sbb aku mkn nasi pg..tghari tak mkn. sibuk ngn keje..keje bnyk lg tak siap ni (fail peribadi students aku,rekod mengajar,soalan exam utk subjek english n science etc) cemane ye???bile keje bnyk ni smpi aku asyik postponed je niat aku utk cal professor dr uitm utk tanye sal study aku...

Then,sblm balik umh p pekan jap utk isi minyk kete,beli nasi n beli some groceries kat the store..dkt kul 8mlm bru smpi umh..pas smny semua..bru la leh ilek jap..tp pasni nak mula wut soalan exam sbb 27hb nie kene antr dh...

hujung minggu nie,pas abis tugas aku kat teknik gerik..aku nak blik kg..mintk cuti ngn pengetua smpi isnin nie..de keje yang lom selesai kat kg..(urusan peribadi)..hehehe..

0 comments: