Wednesday, April 8, 2009

L.E.T.I.H

Terase mengantuk giler skng nie...tp aku tahan jgk mata sbb aku nak update blog aku nie...hikhik..

pe yang aku wut rinie yer...ermmm...jap2 nak pk...
hah! td petang dlm kul 1 aku kuar dr sekolah awal sbb nak p antar bdk public speaking kat smktan sri abdul aziz..tak dpt nombor pun.tp leh la bwk balik sjil penyertaan aje...huhuhu...

pas antar student tu balik umah die...so aku terus ar balik umh aku...fuh lega je rase...pastu kesian plak kat pkok2 sayur aku n bunga aku..so aku bg mkn(baja) n minum air...kasi membesar skit..heheh...nnti aku upload pic pkok2 aku lam blog nie..

dh abis cite aku utk rini...so skng nak masuk tido awl..esok nk kene bangun awal sbb aku bertugas utk prog breakfast pg esok...

2 comments:

Anonymous said...

good girl!!!!!tu lah cara klu nak release..kan!!!!mcm pasti je,nanam pokok2....tomato kecik ada x?klu x de nak bg benih!!!!k

NooR AzNa AwAng said...

awk nie sape??