Saturday, April 11, 2009

MoOd HarI iNi...

Aku kene sekolah mcm bese hari ini...so skng nie aku kat sekolah la kan..mengupdate blog aku secara curik2 smbil ngh tunggu kelas aku kul 1130 jap g..pasni ingat nak wut tayangan movie je kat bilik komputer...nak release tencen utk aku n jgk anak2 murid ku...hikhikhik...

pagi td dh abis 4 waktu...semenyer kelas bahasa inggeris...agak penatla mengjar subjek nie...tp aku gune pendekatan len2 ar depends pd level IQ dieorg....td aku bru sdh ngajar bdk kelas plng last skali...kene wut garang...nnti dieorg tak dgr ckp kite..smpi de bdak kelas nie...namanyer asnawi tnye aku.."teacher,nape garang sgt hari ni"...hikhik....

Utk kelas last nie...aku akan tulis ayat kat depan...then, aku suh depa wut dlm grup cr maksud utk setiap patah perkataan tu gune kamus...

aku akan gune method ni smpi dieorg de peningkatan lam subjek nie...sekurang2 dieorg pham skit2 pe maksud perkaataan yang dlm bahasa inggeris....

k la...nak kene stop dh duk mengarut2 dlm nie...hehehe...tgkla ptg ke or mlm nie ke aku update balik blog aku...lupe nak bwk kamera, nak amik muke2 bdk yang aku ngajar...huhu

0 comments: