Tuesday, May 19, 2009

CeLOtEh AzNa

Hurmmm..i dunno where should i start first..aku dh jadik mcm serba salah sgt2..nak straight forward kang dickp aku nie tak bertimbang rase...aishhhh..sshnyer idup bile jd org terlampau melampau baik...(aku la tu)..

Camni cite die..aku de sorng jran..bile stiap kli suami die duty or kuar p keje..aku la tukang hntar anak die p kelas tambahan beserta amik sekali...kdg2 mahunyer dkt seminggu...duit minyk mmgla tak penah bg..tp bkn itu yang aku harapkan..tp aku nie keje akak oiii..penat..takkan blik umh pun de keje tambahan lain...

Dhla nek kete aku...sekali p antar anak die tu...stu famili di bwk pegi..ikut same nak ngantar..yang tuan punye keteyer aku..tak ke rase malu die tuh??huh..jahatnyer aku duk mengutuk...MasyaAllah...tp aku tak suke la wut keje yang tak ikhlas nie..klu sekali sekala takpela..nie dh nak skt 5bln aku stay sini...husband die takde je..msti aku kene antar...hukhuk..sedey....

aku nak ckp..aku jd tak tergamak mcm kuih gomok..hahaha..sbb aku nie terlampau baik+lurus+bendul+sodek..hahaha..
td aku cal kwn aku mintk pendapat die..then die suggest suh tros terang je...hmmm..skng nie aku rsa aku nak tanye awat die tak mintak tlng kwn2 anak die..tumpangkan...klu anak aku sklaH same takpela..tp aku lom kawin lagi..cemane nak de anak..takkan nak antar anak2 kucingku p belaja...hahahaha....Azna bungekkksss... (~_^)
~ini gambo diambil pg tadi sebelum ku ke sekolah~
This entry was posted in

2 comments:

kakikereta said...

selamat pagi cikgu....hehe

http://kakikereta23.blogspot.com/

NooR AzNa AwAng said...

kakikereta:selamat pagi..mekasih :p