Monday, May 25, 2009

Ceritera aku

Ade banyak perkara yang aku nak citekan skng nie..aku tak hau la kelako ke tidak..bungeks ke tdk aku ni..ntahla..baca je la sendiri...okeyla..kat mane aku nak mulakan dulu yerkk..hr nie atau kejadian semalam..haah..(tetibe azna dpt ideanye)..ekeke..mestila cite hal smlm dlu kan..brula syoookkk kan kan kan..hehehe..

semalam kan..aku pegi taiping..alhamdulillah perjalanan ok cume aku je yang rase agak cuak sket bile lalu area yang aku suspek ade roadblock..sbbnyer lesen aku dh expired dh..gilerrr...expired date die 17hb n aku bleh perasan 24hb...napelaa ko ni azna...pelupa..seb bek ko pegi ngn adik ko..leh la tlng die bwk kete if ade polis..penyamaran la konon2nyer...

mmg dh sifat aku stiap kli nak jln jauh n aku yang drive mesti aku kene pastikan ic n lesen aku ade selain dr kad bank+duit(klu takde duit cemane aku nak mkn..nak shopping)..crdt card aku tak buat..mls nak berhutang..bagus tak aku??hehhee..tp tu la sbb dh beberapa minggu aku tak berjalan makan angin..jd lesen aku ku buat dunno je...hah amik ko azna..seb bek takde polis..klu tak nasib ar..free2 je terbang rm300..

balik dr taiping lewat jgklah sbb singgah di lenggong plak..adek aku sibuk sgt nak p kenduri kwn die kat kg chepor,lenggong...so aku ikut je la..haihh...seb bek de nasi..aku yang tgh kelaparan nie.mmg bantai ar..boleh tahn jgk lauknyer..nak menambah..tp aku segan..nnti org ckp..eheheh..minah ni mkn bnyk plak die..tak malu btol..hahaha..

okey..pas selesai makan..tros amik kete..balik umah..mata dh ngantuk sgt dh nie..sabo mataku..jap g ko leh tutup jgk bile sampai umah..huhuhu..so smpai umah..siapkan diri..then tido tak hengat dunia..waawawa..

dah selesai hr semalam..so skng nie nak ite hari nie plak..memandangkan semalam bru aku sedar lesen aku dh expired..pas abis skolah tros je p postoffice sbb nak renew lesen aku..besela org pompuan..tak se rilek org laki..hahaha..sblm abis wktu skolah,aku duk jga kelas je sbb exam tak abes lagi..smbil2 jage..aku bwk laptop..bukan update blog ye tapi siapkan skema..tak hantar lagi..pastu plak siap teks ucapan..sambutan hr guru skolah aku kan dh nak dekat..hah sebelum balik de student bagi stu plastik buah mempelam...haishhh..mase bile nak perabis pun tak tahu..dh la duk sorang je kat umah..

setakat ini sajalah jari jemari ku menaipp..g pun mataku sudah kelabu menandakan aku kene masuk tido...haihshh kan besh klu esok cuti...aiiyyoooo..lambat nyer cuti sekolah..tak sabo nak lik kg neh...

0 comments: