Monday, May 4, 2009

Cuak seyhh..

Haha..hari ni rase mcm tak senang duduk je kat skolah..nak tahu nape..nazir dtg woo..dtg plak nk check subjek sains...giler punyer cuak...menakutkannnn...abis semua bende yang aku rase tak complete lagi..aku siapkan..smpi keje2 len aku lambakkan kat tepi dulu...

sape tak takut..nk2 aku nie cikgu bru kan...kwn aku plak siap masuk lam kelas lagi tu..ntah ape yang die tgk aku pun tak hau sbb lupe nak tanye die pe kes hr nie...

Alhamdulillah kelas aku tak kena...aku dh tanye student aku,dieorg ckp takde org pun mai check...seb bek...Uishhhh...btol2 menakutkan..esok luse tak hau la pe jd...

0 comments: