Saturday, May 23, 2009

enTry kE-....

Semalam aku tak dan nak updet blog akuh..terlampau bz ngn persiapan utk pertandingan memsak student aku ke peringkat negeri...ececee..actually bidan terjun je ni..klu ikut kn aku kene p ikut smpi ke kampar..tp bile2 di pk2 blik,bnyk krugian dr keuntungan..so aku menolak dengn berhemah skali..seb bek ade kak zaini..tlng aku utk ngelak dr disuruh ke sana..hehehe..tenkiu kak..jauh tu kampar ngn tmpt aku..

bngun pg hr nie..pas smyng subuh..aku meneruskan aktiviti melipat kain yang terbengkalai smlm..pas setel hal lipat kain..tros ke laptop..main game smpi ke pkul 9lbh..aku dh jd ketagih men game Cakemania...
Besh game nie..smpi bnyk level dh aku men..dlu aku cume men yang trial version..tp skng dh full version..de cikgu skolah aku bg smlm...hehehe..tenkiu ye cikgu azman..uit..jgn wut gosip2 liar eh..die tu adik aku eh..sbb umo die 20 thn ar...waaa..no scandal2 eh...

Kertas peksa student aku dh bertimbun mcm bukit paku di gerik ini..hikhik..tp takde hti lagi nak check..skema pun tak siap lagi..cemane tuh???Ishhk..aku ni mmg cikgu pemalas...klu de anugerah Cikgu Pemalas utk hari guru nnti..konfem aku la yang layak selayaknyer terima anugerah itu...hahaha...

Dh2..smbung balik ngn cite aku pg ini..so bile dh rase rimas stu bdan..sbb tak mndi..(hukhuk)..aku pun tros menuju ke toilet utk wangikan bdn aku yang dh rase mcm kambeng busyuk je ni...muahaha...pastu.masuk dpur wut la sikit cekodok bwng...rangupp n cedapp..(ecece..angkat bakul plak dh die nie)...hahaha..tp seyes..rahsianyer..letak air panas skit+butter skit..tak caye..tryla..


usai sudh mkn cekodok..aku ngadap latop lagi neh..men game lagi neh...aiiyyyoooo..ama..apppa..ape nak jadik ngn anak kamu ini...(*_*)

esok plak plan ngn adik aku nak servis kete..pas servis kete nak p lenggong plak..de jmputan kenduri di sana...jmpe esok...

8 comments:

mknace said...

sempat lagi tuh main game
hehehehe

NooR AzNa AwAng said...

mknace:cikgu pun perangai mcm student jgk..suke men game..ekekeke

kembara said...

hi cikgi..:P

NooR AzNa AwAng said...

hye kembara..

Anonymous said...

Hello! Can you tell me how i can register mail at google [url=http://google.com]google[/url] http://google.com

NooR AzNa AwAng said...

miss/mr

the correct web address for Google is www.google.com <--open this website

then click Mail(it is at the top of page)-->next, click at "create an account" box..then follow the rules n fill up the forms..

NooR AzNa AwAng said...

miss/mr

the correct web address for Google is www.google.com <--open this website

then click Mail(it is at the top of page)-->next, click at "create an account" box..then follow the rules n fill up the forms..

Anonymous said...

gananoque movie theatre [url=http://moviestrawberry.com/films/film_d3_the_mighty_ducks/]d3 the mighty ducks[/url] horney housewife movie trailers http://moviestrawberry.com/films/film_slumdog_millionaire/ how to cut movie in half for youtube
halloween the movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_escape/]escape[/url] holliwood movie theaters http://moviestrawberry.com/films/film_the_hunting_party/ movie willis nadine
movie toots [url=http://moviestrawberry.com/films/film_hating_alison_ashley/]hating alison ashley[/url] movie details about jose rizal
the simpsons movie on dvd [url=http://moviestrawberry.com/films/film_high_plains_drifter/]high plains drifter[/url] remove movie maker http://moviestrawberry.com/films/film_wrong_turn_3_left_for_dead/ something different movie
famous movie speeches [url=http://moviestrawberry.com/films/film_hannibal/]hannibal[/url] bbc flying car movie http://moviestrawberry.com/films/film_time_bandits/ movie the supernaturalists