Wednesday, May 13, 2009

OrG GiLeRRRRR

Menakutkannnnn...!!!
ade org giler kat kawsan taman tempat aku nih..haih...cmane leh terlepas org gile nie eh??
jiran aku ckp..pagi td org giler tu buat hal..die amik bju2 kat mne2 umh yang tersngkut kat luar pastu disorokkannyer...dlm sejam kmudian die sangkut balik skali ngan hanger..<---pandai yer org giler nie...ahakks..
seb bek la
bju aku die tak amik..alhamdulillah..klu tak kene samak agaknyer bju2 tu kot..hahaha..eee..jhtnyer aku..
keputusan:- aku kene kunci gate setiap kli sbelum p keje..utk mengelakkan baju2 aku dr dicurik oleh si org gilak itu..
utk pengetahuan semua..aku tak dpt nak tunaikan janji utk upload pic2 dr kampar keesokkan hr nyer sbb dua tiga hari nie aku asyik lepak kat sekolah aj
e smpi ke 6lbh..sbb ape??sbb nk dpt title cikgu contoh..ehehe..bknla sbb aku kene kaler dinding2 sekolah ni kasik cantekk...
bk
n semua dinding perlu di kaler (mural) tp yg berdekatan ngn pss je..gpun aku nie kan suka bab2 kaler2 n kecantekkan so aku mintkla job nie..agak penat tp puas hati..hehehe... nnti aku masukkan pic2 mural yang aku wut tu..klu tak cantek jgn komen aaaa..
next week dh nk stat exam dh..next two weeks nak p sungai petani nk cr hadiah utk hr guru plak..sape nak ikott??bg nama...wakakaaka..

Di bawah ini adalah antara gambar2 yang ade dlm kamera aku..kamerA kak ya lom aku amik lagik..tunggula yerrrr.
-antara aktivit2 yang aku cube mcm men kayak,flying fox,nek moto beroda empat(pic aku bwk moto ni takde..so aku letak pic kak yin),men bola kin-ball...beshhhh sgt2 aktiviti ni esp kayak..lenguh stu bdan wooo..-

~ingt nak try bwk moto besar kat bwh ni, tp aku riso masuk lam longkang mcm suatu ketika dulu..muahaha...tp owner die bg je aku nak test power...tp aku kensel la..maybe next time...~(-_^)



~Cikgu Azna (muke mak aih berkilatnyer..hukhuk)~

2 comments:

Anonymous said...

yup!!!main panas sngat la tu....best x!camping hr tu?

NooR AzNa AwAng said...

boleh tahan ler..hehehe