Thursday, June 11, 2009

Assalamualikum wbt

Aisey..awat aku skema sgt rini..membuat pembukaan entry yang tak berapa happening neh ngn salam dahulu..ececece da berubah kah??nk mencuba kelainan kah??diam!ikut suke sy la..jgnnnn nak sebOk ok.. see..senangkan jwpn yang diberikan..;p pejam celik pejam celik dah nak abes rupenyer musim cuti skolah a.k.a my honeymoon utk pertengahan taun ini..OMG cpt nyer...tak puas lagi la..aku nak bngun lmbt lagi...aku nak tido lmbt lagi..aku taknak mndi awal2 pagi..opsss da kantoi..ekekeke..well see the legs ar...ahakss..wut ever... hmm...keje seme da beres utk dibawa pulang ke bersia..cume mslh skng aku riso kan umah aku..ritu aku ingt2 lupe la ngn peti ais umah aku tuh..sama ada aku on temperature or not..aihsss klu aku tak on..sumpah mmg busuk gilerr200x ar peti ais aku..klu nasib baik leh la aku beramah mesra ngn ulat2 yang mmg aku menyampah namaposss...eeyyywww..geliiiiiiiiii..meremang bulu kaki i..ekekeke..

pastu plak tong gas umah sewa aku pun da abis..pndi btol die bajet mase kn..n tak menyusahkan aku pun..ye ar bile aku da nak balik kelantan bru da abess..perfect timing ..sbb klu gas tu abes mase aku masih lagi kat sane..meaning that aku kene la angkat dat heavy tong tu sorg2..aku neh bknla kuat sgt mcm malik nor..aku cume perempuan bese yang agak berisi je..ekekeke..ish tak malu azna..de ke patut ckp kamo tu berisi..sila jage diri sendiri..hahaha...pelik ayat tu kan..ala lupekan je la

so..dengan penuh rase rendah diri dan merendahkan diri serendah2nyer..aku mintak jasa baik parents aku utk menemankan aku dikala aku perlukan teman utk mengharungi segala neh...ceh mcm nak bertarung plak..ekekeke..pdahal nak bertarung ngn segala ulat tp hrp2 ler takde... hah semlm punyerla excited mengedit2 gambo smpi kul 3lbh in da morning u know..bkn in the evening..ekekke..mmg takde keje tp cr jgk keje..(pinjam ayat murai jap)..wakakaka.. dengan penuh magiknyer tangan ku ini menaip..dannn...


*Ting!Ting!Ting!*
(azna cube wut magik neh..dgn harapan gambonyer kuar ngn tibe2)






Taaaddaaa...yeayy azna berjaya..tepukla sket..(ceh poyo je)..ekeke

0 comments: