Monday, June 15, 2009

DapAt SuRaT..

Ceh masuk skolah hr ni tros dpt surat cinta dr kerani sekolah..eh eh eh bkan surat cinta la kang timbul kontroversi plak..namaposss..ekekeke..aku dpt surat tawaran lantikan utk kenaikan pangkat aku neh..ekekke..skng neh aku pegang title DC41,so lps dh lulus segala mcm ujian akan bertukar ke DG41 plak..hehehe..tak sabo rasenyer..

dlm surat twran neh, aku kene wut medical check up..so sekali lagi aku menjejakkan kaki ku di hospital gerik..klu ikutkan hati mmg mls ar nak menempah bala sekali lagi...ye ar dulu mase mula2 masuk dh kene wut dh medical check up..punye ler lama menunggu nak jmpe doc..pastu wut appointment lagi..dkt 2minggu tau..aishhh...tu la bala yg aku ckp kan tuh..
hah skng neh kene menempuh lagi...mak aihh mlsnyer..napela hosp ni tak sama ngn hosp usm...kejap je..dlm sehari je da leh setel semenyer..aishhh..fenim fenim..

dan satu lagi yang aku tak suke wut medical check up ialah mase nak isi urine tu lam botol..malu ahh nak kene bwk botol2 yan diisi dgn urine aku tuh ke sana ke sinun...aisshhh..org keliling duk tgk2..rase cam nak tenyeh je mata dieorg..ape urine hang tak same ngn aku ke???urine ko kaler merah jambu ek..kah kah kah...geram je dieorg neh...duk tgk tgk..mcm aku neh alien plak..

so da wut appointment da ngn doc..so aku kene dtg balik ke hospital neh 3 julai 2009..see lambat kan...menyampah aje rase..tp sabo je la...hukhukhuk

0 comments: