Thursday, July 2, 2009

Aku Suke Buat KeJe GiLe..

Pas abis mesyuarat dlm kul 4ptg..aku cpt2 la kemas meja sblm balik umh..ingt nak stay smpi kul 5ptg ke bru la nak blik umh kan..tp tak leh memandangkan aku kene dptkan cop dr Majisteret utk surat akuan sumpah..so dengan keletihan pegila aku neh ke sane..mula2 p pejabat tanah, tp majistretnyer duk meeting..aku bergegas plak ke mahkamah..pun tak leh nak cop jgk sbb yang neh takde..aishhh..dh ler esok nak kene p spital utk mdical check up..kan last 2 weeks aku de cite sal appointment aku ngn doc kan..so esokla hr nyer...sgt2 menakutkan...sbb ape??sbb aku tkut ngn doktor..aku tkt if die ckp aku neh bla bla bla..uish..mintak juahla dr seme tu..

so memandangkan semenyer tak dpt..aku pun terasa nak wut keje yng sgt2 aku tak suke..tp aku wut jgk..iaitu menaikkan berat badan aku dengannnnnn...dot dot dot....sila tgk pic di bwh..
tadaaa..aku beli kek woooo


bukan stu hirisan tp berhiris2 neh..maksudnyer sebijik kek ar...giler tak??sengal betol aku neh..dh la aku sgt2 takut ngn berat badan aku yang semakin berleluasa..tp aku gatal jgk beli kek ini di kedai tadi...hahahahaha..dh la duk sorang..cemane ye aku nak abiskan..hahahaha...konon2 utk diri aku ar..tp aku mmg penah wut keje giler neh mase kt kg..tak pasal2 menjelma sebiji kek dalam peti ais..of cos la mak aku kehairanan..majlis takde..raya da lepas..tup tup beli sebijik kek...hahaha..ini lah al kesah nafsu makan cik azna..mengalahkan ape ntah..ekekekek


~SEKIAN~
This entry was posted in

2 comments:

Anonymous said...

kesiannyeeeee...uuuhhh..uuu
ni kira lps geram la nie eeee...

Anonymous said...

apa kek harilahir nye makan sorang je ke???????cakkk!!!!