Monday, July 20, 2009

Electrostatic Force...

Sangat2 teruja ahh cikgu azna hr neh sbb teror menunjukkan magic kpd student2 nye yang sungguh2 terkinja2 melihat aksi teacher azna di depan kelas...hahahaha..klula aku dpt merakam aksi mereka seme neh, knfem nak tergelak sakan ahhh kamu neh...

"Ye murid2 ku sekalian..cikgu nak ajar kamu daya elektrostatik hr neh.."pas ckp gitu, seme tunjuk muke blur..klu kamu tgk muke blur mereka, sumpah taknak masuk dh kelas dieorg..menyampah ahh masuk kelas neh sbb buat muke blurr gitu..hahaha..boleh tak cikgu ckp gitu??ntah2 silap haribulan leh terima kata2 "kick" dr pengetua yang ayu+lawa itu..hahaha..hah hamik ko azna..hahaha..

Hellooooo..kamu jgn amik pot ye pe yang sy ckp di atas tu..semenyer hanya omongan cikgu azna yang tak berwas was ini...hahaha..

Tp magic tetap ade eh..saya tak tipu kamu tau..Ala magic senang je aku tnjuk kat dieorg..klu aku cite, korang pun leh tahu nak wut cmane..yang pasal sikat kite gosok kat kain, then dekatkan dgn cebisan kertas2...mesti ahh naik kan..itu yang wut mereka sgt2 teruja...smpi aku bg mase 10 minit sbb tgk mereka sgt excited utk mencuba magic yang di buat oleh miss azna the gorgeous ini..hahaha..wut ever...

Itu sahaja...sekian..hehehe

3 comments:

NiX RiDzWaN 2 said...

Haiy,dah belajar main silap mata sekarang nie yae.. Terpengaruh dgn cite Harry potter ke??

NiX RiDzWaN 2 said...

Haiy,dah belajar silap mata sekarang nie yae.. Terpengaruh dengan cite Harry Potter ke?? Hehehe...

NooR AzNa AwAng said...

Bkn harry potter, tapi cite transformer 2...syokkkk cite neh...hehehe.