Friday, July 24, 2009

~Hari Anugerah Cemerlang SMKBF 2009~

Yeehhhaaa...hari anugerah sudah abis..skng boleh rilek2 sket....

Plan nak update entry smlm, tp tak sedar leh tertido dpn laptop mase duk ngedit gambo2 neh...penat sgt ahhh, kamu tau??...tak tak kamu tak tahu, sbb kamu tak kenal aku...huhuhu..

Bile da de kamera,kegatalan tangan aku berleluasa ahh , berlambak2 amik gambo...semenye nak amik..sbb aku sukeeeee amik gambo..nak2 bile aku involve same dlm hal neh..of cossss la kan..takkan la nak amik gambo yang takde kene mngene ngn aku..buang masa je..hahahaha...(p/s: sbnrnyer azna de agenda tersendiri..tu yang gatal bagai tangan tu..hahaha)

Pape pun kamu layan je la ye...aku mls nak nak coret2 dlm neh..kekeringan idea ar beb...hahaha..

Tempat: Dewan SMKBF
Masa: 2.00 petang
Hari: Khamis

~Sebelum acara bermula~

Pic 1&3 = Gubahan bunga dr cikgu azna n cikgu syakira, cume di rostrum je pengetua gubah...
Pic 2: banner hari
neh
Pic 3: buku program utk te
tamu jemputan


~sesi menggediks dlm gambo (ditujukan utk azna shj..hahaha)~


Pic atas: guru2 yang datang awal Pic bwh: para ibubapa dan penerima anugerah (pelajar)


~Bila acara sudah bermula~

Ucapan alu-aluan dr puan pengetua
Ucapan perasmian dr Tuan PPD Hulu Perak, K
pt Dr Haji Ahmad Damanhuri b Ibrahim


~Penyampaian anugerah berlangsung~



~Sesi persembahan dikir barat bermula~


**Baju kelabu tok joro**
**Sblh kanan tok
joro, tukang karut**

~Usai sudah Hari Anugerah~

Bergambar kenangan dengan Tuan PPD


Di samping pemenang anugerah guru inovatif 2009, Kak Ina.. Tahniah kak ina..;)

~yeahhh..makan time~
Guru2 tgh teruja mkn..hehehe
Ini part yang paling aku suke...merembat segala bunga-bungaan segar di pentas td..


Keretaku dipenuhi dengan bunga2 chenta...

Bila da smpi umah, bermula lah acara menggubah bunga..hehehe..kasi cantek saya punya rumah


~Inilah hasil gubahan saya yang tak seberapa neh~

saya sangat teruja melihat gambar2 di atas neh, di ambil secara dkt..
sungguh lawa..seolah2 di ambil oleh photographer yang professional....ceewwaah
perasankah azna ini??..(kamu abaikan je la)..hahaha
This entry was posted in

0 comments: