Friday, July 31, 2009

Sobs

Azna sedih lagi..dahla tak leh balik minggu neh sbb kene jd fasilitator utk program sains esok..Aishh..tencen ar..pastu dpt dugaan mcm neh plak..OMG..apekah salah aku buat gitu?apekah aku slh utk menunjukkan rase ........ itu??

Hati aku sgt2 ter'kesok'/teralih/terase disbbkan itu..aku bkn terase ngn perangai pelajar ..bukn..mereka skarang sudah baik2 ngn aku..tp aku terase sbb dot dot dot..hmm biarlah menjadi rahsia dalamn hidupku..ceewwaahhh..klu ikutkan hati, aku mahu je balik kg hr neh di waktu ini..tp apekan daya (ceehh), my mom n dad takde di umah..dieorg da pegi kL..haiiyyooo..

Mak aku ckp, balik minggu dpnla..leh pegi konvo adikku..aku cume mengiakan aje..sedangkan dlm hti neh tgh sob sob dah..

mungkin jgk sbb aku rindu famili ku, rindukan bau kg halaman ku, rindukan bilik tido ku...itu yang jd emosi terlbih..tp percaye atau tidak, mase on da way balik dr sekolah ke my rumah bujang...mataku sudah jd kelabu sbb penuh ngn airmta...nsib baik lew leh bwk kete lagi..hahaha...

skang korang da tahu la kan aku neh jenis cemane....bile stress n terase hti pastu hti da jd sebak..penyudahnye airmta ar..sbb aku rase lega pas nangis..tgk skng neh ar, aku da de mood utk mngarang di blog terchenta...td langsung takde mood..pelikkan azna neh..hahaha..no wonder aku kene pakai spek sejak di bangku skolah lg..sbb aku neh ratu airmata di kalangan adik2ku..seyesss...itu yang mak aku selalu risokan aku..hahaha..

0 comments: