Friday, August 21, 2009

emo mcm cite nemo

  1. Mlm neh sungguh2 membebankan aku dr segala mcm jenis emosi..sungguh aku tersgt2 emo mlm neh dgn sikap warga kota di negeri aku neh...memandangkan bln neh bln baik, so aku kene la kontrol sket arh perangai...sabar..sabar n sabar..
  2. Pertama sekali berkenaan dengan cara kamu bwk kete di atas jalan raya...eloooo sume2..jln raya bkn tmpt utk ko test driving okek..klu ko da rase nk bwk kete kurng dr 40km/j, jgn nak ngada2 amik lane kanan...ini tak,kamu seme neh degillllllll, ko amik jgk lane kanan..sehingga menencenkan kaki2 kami yang suke bwk laju neh..huhuhu...even kete auto pom, leh wut kaki aku cramp ahhhh...arrrrr kenape la kamu2 ini sengalllllll...tlngla pham org len, tlngla memahami skit..klu da tau kete belakang duk cucuk blkng ko, pham2 la ketepi..ini, men rilek je memulas stereng mnekan minyak...haisssshhhh..azna sabar2..ingt skng neh bln ramadhan, bln mulia...
  3. Mase nak balik pulak td, hujan lebat sungguh2 mlm neh..so bwk kete pun terraba2 ar kan..then, adela satu kete neh yang aku cume ingt plat number WHX (nombor lupe plak)..kete wira kaler kelabu..Ya rabbi, bwk kete mcm org mabuk..kejap kot sini, kejap kot sane...menyebabkan adikku telah memberi sakit kpd keteku..yela brek mengejut gara2 si kete durjana itu..last2 aku tak puas hati, aku tukar tmpt...ko da sakitkan kete aku, neh aku nk sakitkan hati ko plak...aku ikut kete tu, smpi btol2 da belakang die..aku honnnnnnnkan panjangg..aku tak kire org len nak pk ape, jnji hati aku puas..seb bek kete aku selamat lg, klu tak aku dh sondol dah bumper die...seb bek aku neh pompuan, klu aku neh laki aku ikut lagi ar kete tu smpi sudah..perbuatan berani mati neh...(aku plik, mlm ni terase beraninye len mcm sket..hahaha..bahaya ahhhh..kmu yang len jgn ikut perbuatan sy yang tak bermoral ni)
  4. Balik umh, aku cite ahh kat mak aku...dan2 kene bebel jap ngn mak aku sbb snggup melakukan perbuataan di luar tabii seorg perempuan...huhuhuhu

0 comments: