Saturday, August 1, 2009

Okek tak mcm neh?

Haah saya tanye neh, okek tak saya menjadi cikgu yang jahat jap..Eh eh bkn jahat tang len, neh jhat sbb tidak mengikut undang2 la..iyela, saya kan penat sbb minggu lepas da keje da, so ingt nak berehatla sepenuh mase di umah..tup tup dpt surat mengatakan "Cikgu Azna telah dilantik menjadi fasilitator untuk program Sains pelajar HALUS"..tibe2..dummnnn..apekah itu azna? bom jatuh dr langit kah?atau adakah kamu melepaskan angin kah??..cit kotor ahh klu btol2 kamu mlepaskan angin terlebih dr badan kamu itu....sungguh tak sopan kan..hahaha..
sila abaikan ye, azna sengaja membuat gimik kotor...

So, I pasrah la you kan..then, jeng jeng jeng.....tibelah hari yang dinantikan, tp sygnye azna tak kunjung tibe di sekolah..puas si teruna dan dara mundar mandir menunggu ketibaan yang terhormat cik Noor Azna neh..tp ke manakah kamu menghilang??..wey..wey..takde mknanye dieorg nak mundar mandir pk kan aku, aku bkn org penting pun..kah kah kah..tgk! azna menambah gimik lagi utk perenggan neh...geram tak? geram tak??hahaha..layannnnn

tp itulahkan, pg td muke sy tak leh nak angkat, duk melekat je di atas bantal busuk di rumah bujangnye..bkn sbb kene gam gajah ke or gam harimau, bkn ye..tp sbb aku mls nak bangun, aku mls nak bersiap, tp aku sanggup mengadap laptop utk menyiram pokok2 sayur aku..ceh..tp nasib baik aku tidak menerima bertimpa2 panggilan tepom dr sekolah..kire aku da stand by r nak off hp neh klu de org cal..alhamdulillah line clear, so ketiadaan aku tidak membuat ape2 malapetaka di sekolah..hahaha..

Wooow..ibubapa saya nak dtg hr neh r..sgt hepi sehingga sy dengan bersemangat memasak beberapa lauk utk santapan ayahanda,bonda n adinda2 beta..ceh..poyo ar..hahaha..so sudah menjadi kegilaan sy utk meng'upload' gambo2 laukku ke dalam neh..klu tak cantek ke hape ke, belakang punye cite ye..yang penting ini blog I, suke hati I la nak letak pic lauk banyak2..U ape peduli..klu taknak tgk, ok sila klik kotak pangkah di penjuru kanan kamu..silakan sekarang!!!..hahaha..
gambar neh sy masukkan beberapa hari selepas entry neh dikeluarkan..sbb kamera adik sy telah menculiknye buat sementara waktu..tak sempat nak transfer..ekekeke..

0 comments: