Thursday, September 3, 2009

Aha!!

Dah beberapa hari blog saya tak diperasapkan oleh cikgu azna neh..ibarat dapur yang tak berasap la..hahaha..tp dpur umah bujang sy berasap ok..sentiasa berasap..tinggal tak hangus je..ekekkeke..uishh mintak jauhla..(azna, sila lapikkan kata2 kamu itu dengan alas kaki agar tak tersasar jauh okek..hahaha..ayat warning dr dlm hati nurani miss azna da goges..ekekeke)

sbb ape I tak perasapkan dapur blog I neh??I penat u..keje mengaja dlm keadaan pose..ditambah panas terik di belah siang n hujan lbat di belah petang..cuaca sgt2 tak menentu..mcm emosi sy jgk..asyik tak menentu je sejak balik bercuti dr kg neh..bkn psal ape pun, hati ni asyik bergundah gulana dgn perangai askar2 kelas 1C neh..makkk oiiii tencennnnn...mcm kau masuk kelas neh, konfem kau keluar ngn perasaan menyampah2 like sampah..(suke sy gune perkataan neh..ekekke)

Tapi sy akan cube jgk sekeras yang boleh utk melawan askar2 yang tak bertauliah ni..ekekeke..agar kamu kecundang sebelum berlawan..hahaha..ayat power seyhhh...berbunga habisssssssss...hahahah

sekian..later la i upload gambo2 yang i janjikan itu..sooo tunggguuuuu!!!..mcm ahh kau ade peminat nk follow blog kau..kahkah..lawak ahh minah neh..haipp diam!!ikut suke sy okek!!..

0 comments: