Saturday, September 12, 2009

Shopping Raya 2009

Seperti yang dirancangkan, hr Jumaatnye kami berlima(saya, kak ifah, kak ira,kak yin n kak asni..see akula yang termuda di kalangan mereka..hikhikhik)+budak kecik telah berkonvoi menggunakan dua buah kereta(kereta I n kereta kak ya) menuju ke bandaraya Ipoh..tau ar bru dpt gaji, tros nak perabis..hahaha..besela duit simpanan terlebih, so sengaja r kami nak mengayakan warga peniaga di Ipoh tu..hahaha..cit konon mcm banyak duit simpanan azna neh..
so, da smpi di Ipoh, g Hotel Heritage lu..sbb nak check in dan letak2 brg..sbb pasni bonet kete bakal dipenuhi brg2 kami..hahaha..bdak kecik yang duk tgh2 tu anak kpd kak asni..Irfan namenye..sungguh comel..irfan sungguh mewarnai hari2 cik na, cik ya, cik yin n cik ifah..bile tgk keletahnya,sungguh lucu..sy pun jd tak kekok nak melayannye..(wah mcm de tokoh dah tu..ekekek)

Dah usai segalanye, kami pun meronggeng ar mnggunakan kete sy..seronok r I tell U..da lame tak buat keje mcm neh sejak meninggalkan UPSI terchenta...dulu mse di U, duk meronggeng ngn member2 upsi..da duk sini, meronggeng ngn cikgu2 plak r..hehhee..

mase bujang neh la nak enjoy sakan..bile da kawin, susahla sket..terikat ngn suami n anak2..so mse bujang neh, kite ENJOY!!!!..hehehe

dlm fitting room pun sempat lagi bergaya..ekekek..

ni separuh brg yang dibeli kat jusco, tak masuk lagi brg2 yang dibeli kat tmpt len..hehehe

da abis shopping, kami pun melepakkan diri di MCD..sbb mse buka pose td mkn donut kat big apple je..mne kenyangkan..hehehe..pkul 12 lbh bru balik hotel..sakan punye shopping..

2 comments:

Anonymous said...

azna!!!bila nak kahwin nie

NooR AzNa AwAng said...

sapekah kamu ini?tanye sal saya nak kawin bile??
hahaha

insyaAllah bile da jmpe yang sesuai n ckup duit..nnti sy bg kad undangan