Monday, October 12, 2009

BerCaNda Di TasIK BanDing+HuTaN BeLum-PaRt 1

Wah, lame giler aku tak update blog terchenta ni..sungguh aku sangat bz menyiapkan segala kerja selama seminggu sebelum aku bertolak masuk ke hutan belum utk PROGRAM PERKHEMAHAN RAKAN MUDA..
ye..bz..bz..bz..

Bz nak siapkan senarai nama pelajar, beli brg2 yang patut dibeli, bg taklimat skit kat students n mcm2..pastu nak beli brg utk diri I lagi..da name tak penah g camping, so bile time neh..terkocoh-kocoh r nak beli mcm2..like beg camping la, kasut sport, n brg2 tambahn lain..

Biar je la gambo2 di bwh ini bercerita tentang perjalanan ku sepanjang hari pertama berada di pulau PERHILITAN..

semasa sampai di jeti tasik banding



meredahi tasik banding yang selame ni aku cume dpt tgk dr atas jambatan je...hahaha



sesampai di pulau, pelajar diberi taklimat oleh pegawai PERHILITAN


aktiviti di malam hari..hehehe...


usai sudah aktiviti pada hari pertama (Jumaat,9 oktober 2009)..akan ade sambungan utk hr esok..:)

0 comments: