Wednesday, October 14, 2009

BetUl Ke akU NeH??

Mula2 skali..ku mahu mintak ampun dan maap sbb ku tak mampu nak update entry seterusnye tentang kejadian yang berlaku semasa ku bercanda di pulau banding utk hari yang ketiga..hahaha..

Sebab malam neh ku jadi tak keruan..like lagu irwan dangdut..

cinta tak keruan..
bikin penasaran..

opps..i ingt bait neh je dr lagu neh...da lupa da..dulu selalu jgk nyanyi..dulu tu maknanye mase kecik2 wokeh..bukan sekarang..zaman muda mudi neh ku hanya layan lagu rock je..like i said before..ROCK Bebeh!!ROCK..hahaha..

baiklah berbalik pd topik td..ku jd tak keruan sbb luse ada sambutan hari raya peringkat sekolah..pastu konfem r cikgu kene bwk mkanan kan..ok, i tak kisah klu nak bwk makanan..mslhnye skng neh, i ditugaskan utk masak kuah kacang seramai 150 org..weheee..ramai tu yng akan merasa..n sgt2 menakutkan..

ya, mmg ku bleh masak..tp ku takut ar..sbb suasana di kg tak same ngn suasana kat sini..cehh!alasan..hahaa

"itula azna, sape suh kau menganggukkan aje..skng bile da rase kecut, bru nak gelabah..
jom kite gelak kat azna...
HAHAHAHAHAHA..."

tolong doakan i eh hope i dpt buat sesedap di kg ye..hahaha...berdebar ahh...mase neh r bru terase nak panggil mummy dtg sini utk jd tukang rasa n komen..klu i sorang2, i ikut citarasa i je..klu mummy i ade, mummy i tau sket..besela org tua2..bnyk petuanya..mne nak same ngn org mude mcm i neh..

dlm berdebar2 tu..ade hati lagi nak buat puding trifle ngn pulut kuning (nasi kunyit)..tgk la cemane keadaannye..

akan ku tempekkan muke2 masakan i kat dlm neh..konfem 100%..hehehe

0 comments: