Sunday, October 25, 2009

Bodohhhhh!!!

Memula skali aku nak mintk maap la buat da readers yang bace entry ku kali ini..aku tgh hangin neh..n kemungkinan akan banyak perkataan kuar yang tak sepatutnye aku semburkan kat dalam neh...agaknye hari neh hari kepanasan sedunia kot..kwn aku pown duk hangin2 sal jiran die..aku pulak duk hangin ngn mamat sesat dari planet mane ntah...

kira dasat namaposs kot..suke suki die nak labelkan aku cikgu itu la cikgu ini la..pastu boleh pulak nak ckp sal dosa n pahala ngn aku..boleh blah la...

"weh, kau msg aku dengan kegedikkan kau yang melampau tu n tanpa bagitau name kau..ingt tak dosa ke??"

bodo giler punye jantan mcm neh..dah aku tak nak layan, kau terhengeh2 nk msg aku jugak apesal!!!!..kau mmg salah org r beb..sbb aku bukannye senang2 nak layan msg org yang aku tak kenal..

langsung takkan layan...n mmg kau akan kene ngn ayat kurang ajar dr aku la...

sape tak bengang beb, hantar msg nak berkenalan...bile aku tanye kau neh sape, tak menjawab..pastu bile aku kurang ajar, kau pulak duk ungkit sal dosa pahala..pastu duk ckp aku tak layak jd cikgu....weh, kau tu nazir ke/org ppd ke/pengetua ke nak judge aku mcm tu...
bodo!!!!!!!!!!

nah..buat terakhir kalinye..sape de kenal nombor neh, sila angkat kaki..pham!!!
013-4348582
This entry was posted in

4 comments:

''''dELinDa said...

jom kita miskol die reramai pagi2 buta kasik die xleh tdo. hahaha

NooR AzNa AwAng said...

hahaha..jom...(gelak jahat)

Rizman M.A said...

Sabar cikgu... sabar! Orang itu mungkin kenal cikgu dan follow cikgu da lama dan suka kat cikgu kot.. tapi mungkin dia perasan agaknya dan nak tackle cikgu dah tak boleh... tu yang dia buat hal ngantar mesej mengutuk pulak... Anyway kita doakan dia semoga dia mendapat petunjuk.... Itu ynag terbaik

laki cikgu kimia said...

sabar lah Cikgu NooR AzNa AwAng..