Saturday, October 17, 2009

JoM KenaL InsaN yAnG bErnAma..

Jap..jap..hah konfem korang pk bukan2 kan pas terpandangkan title sebegitu..kan kan kan..jgn r nak tipu la..mesti mcm2 persoalan timbul like.

"eh, azna neh nk cite sal pakwe die ke?"
"ade orang baru ke?"

HAHAHAHAHAHA

aku saje je nak buat gimik kat atas tu..sebenanrnye aku nak cite sal diri aku je..takde kaitan ngn sape2 pom..itula, len kali nak masuk umah orang kene bagi salam dulu..jangan main terjah je..eh..apehal pulak nak masuk umah..aku neh buka blog bkn buat buka rumah (open house)..hehehe..

aku ulang sekali lagi, aku cume nak cite hal diri aku je..bukan org special ke ape ke..takde..so sape2 yang tak teruja nak bace sila blah..mmg aku taknak buat ape2 kenyataan tentang hal2 sedemikian buat mase sekarang..sbb taknak korang buat gosip..ceh, mcm artis plak de gosip2 neh..kahkahkah..berangan r kau neh azna..huhuhu

Siapakah gerangan yang bernama Noor Azna bt Awang??

Nah, tatap dulu muke milik empunya nama neh..klu sapa2 da kenal buat2 senyap je la ek.jangan menyampuk...hahahaBeberapa perihal yang patut kamu tahu..
  • seorang yang sangat pelik dari segi perangai..sebab mcm2 emosi leh jadik..kejap leh cool, kejap leh hot, kejap jd ribut..hahaha..pelik kan...mcm ikut musim pulak..
  • sudah ditakdirkan menjadi seorang guru, walaupun jauh di dasar hatinye suatu waktu dulu mau jd ahli forensik..tp tak kesampaian..mungkin de hikmah jgkkan..gpun aku da mula sukekan job neh..
  • die neh jenis pemendam perasaan..tak reti nak terus terang, sbb die riso kot2 org tu terase hati..walhal hati die neh dah membuak2 marah dah..bernanah ade jgk kot..hahaha..n die ni klu die suke kat sumone , smpi ke sudahnye die takkan mengaku..simpan aje perasaan tu..pemalu la katakan..hehehe
  • sangat2 tidak suke melipat n membasuh kain. die lebih rela membina bukit kecil dulu dalam rumah barulah terhengeh2 nak melipat n membasuh..seb bak kat umah sewa die takde lg mesin basuh..klu tak lagi2 la die liat nak basuh kain..hahaha
  • tp die sangat2 suke masak n cube resepi baru..stu lagi yang die suke bab menanam sayur2/pokok bunga..mmg fun r klu kamu bekerjasama ngn die dalam hal bertani neh..ehehe
  • sangat tak suke bile keadaan rumah yang agak tak tersusun..sbb die pk "rumahku, syurgaku"..so dalam segala segi kenela kemas, teratur n bersih..sbb kat sinila die nak release tensionnye lps sehari suntuk berperang dengan askar2 bersia..huhuhu
  • die lebih suke terperap dalam rumah bertahun2 dr berada dalam kumpulan orang ramai yang menyesakkan..huhuhu
  • pantang ade petai ngn budu..konfem berpinggan2 nasi bertambah..beselah, anak jati kelantan yang tulen..ginila jdnye..hahaha
  • suke bawak kete laju2..tmbah2 bile die under pressure..konfem jd racer di tengah jalan..huhuhu..
  • impian yang die nak gapai pasni...mula2 nk dptkan M dulu pastu baru P..cbelah teka ape die..hahaha
wah, banyak giler cite sal pemilik name neh ye..eh tp klu nak cite secara full version rasenye sehari semalam tak ckup..sbb panjang bebenor..hahaha..ckup jela yang ini..ala ku letak pom sekadar untuk menambahkan cite2 dalam blog aku neh aje..bukan niat utk promote diri ke hape..nope!..saje gedik2 santai aje..hahhaa..
This entry was posted in

4 comments:

Hafiz Mohd said...

master n phd?kan kan kan

NooR AzNa AwAng said...

pandainye die..hahaha

Hafiz Mohd said...

x dpt hadiah ke?hehe

NooR AzNa AwAng said...

hahaha..dpt..tunggu 10 tahun lg..ekekek