Friday, October 16, 2009

Kes..Kes..Kes

Tengah syok duk layan cite hindustan kat TV2...tetibe hp ku berdering..ceh..mse ngah syok2 neh, de je org nak kaco....
Aku tgk hp, no baru nek..maksudnye no yang takde dlm senarai my frenlist r...so gini la serba sikit alkisahnye..

azna: assalamualaikum..

pemanggil: wasalam..

azna: ye, sape neh?
(suara aku da len mcm da mase neh..tencen r sbb no tak dikenali nek..pasti laki pulak tu)

pemanggil: khairul

azna: khairul mane pulak neh?
(mse neh duk recall balik ingtan neh kot2 mmg de kwn aku name neh..tp takde pommm)

pemanggil: dah awk neh sape?

azna: aik?awk tanye saya sape sy.pdhal awk yang cal saya dulu.cemane awk dpt no sy neh?

(mase neh aku da angin da..bleh plak die tanye gitu..sengal ke hape mamat neh..)

pemanggil: saya men teka je..ubah skit2 je nombor tepom kwn sy..

(wah, slumber giler die ni.weh ko ingt aku layan ke org mcm kau neh..)

dan2 je aku mendapt idea yang bernas..sila la bace ayat yang ku beri kat mamat gila neh


azna: eh, awk sedar tak yang awk ngah bercakap ngn bini orang!!

(aku mmg nak gelak dh bile ckp gini..tp kene kontrol beb..takleh...nnti kantoi tipuan ku ini)

pemanggil: iyeke..ohh sori la.(tros die off kan panggilan)

p/s: mmg aku takkan layan r lelaki yang jenis mcm neh..nak ngorat pompuan hanya dengan cara gini..nampak sangat kau neh desperate tahap gaban..hahaha

4 comments:

ArE_ShiMA said...

heik3...
wujud lg an mamat cam neyh...?

NooR AzNa AwAng said...

mmg wujud shima..rase nak terajang pom ade..huhuhu

Hafiz Mohd said...

aminn moga2 cpt jd bini org

NooR AzNa AwAng said...

hahaha..doakan la supaya cepat jd bini orang..=p