Monday, November 23, 2009

Terkilan

Beberapa hari kebelakangan ni, banyak perkara yang berlaku n semuanya men terkilankan hati aku yang kecik ni..sungguh aku sangat2 tertekan especially bile aku teringat muke2 itu..muke2 yang dulu aku anggap mcm ...(anggapan baik ok). tp skng aku da tak rse mereka tu sesuai dengan title tersebut..terase mcm da tak boleh nak dipercayai da..(biarlah...aku selalu pujuk hati aku neh..)

tapi seb baik ade orang tu..ajar aku utk jadi hati kering mcm die..hahaha..

p/s: baru je selamat jejakkan kaki di kampung dengan aman n selamat semalam..walaupun sepanjang jalan hujan lebat tak henti2..
This entry was posted in

4 comments:

|| NaFiRaa || said...

uik.. betol2 terkilan punyer n3 nih.. kg x banjir ke?? risau lah nak balik raya nih.. arap2 cuaca baik lah... nak balik raya!!!!!

NooR AzNa AwAng said...

alhamdulillah kg saya tak kene banjir lagi.masih selamat lagi..tp kampung2 lain mcm rantau panjang n pcb da nek air da..
kak duk kg mne?cpt2 la balik kak..kite leh raye same2.. hehehe

|| NaFiRaa || said...

akak org ganu.. ma akak org kelantan.. kuala krai.. tgk lam tv cam banjir besar jek kat kuala krai tuh..azna lak duk kg mana?

NooR AzNa AwAng said...

tu la psal..sy tgk kuala krai,tumpat n pasir mas catat jumlah mangsa plng ramai banding tmpt lain..
saya du kat kubang kerian dkt ngn usam tu..kwsnn ni msh selamat lagi.. =)

pape pun berhati2 di jalan raya ye kak..