Monday, December 14, 2009

Entry Simple

Mula-mula nak menempek muka empunya blog neh dulu sebelum memasukkan intipati2 yang len..nak feel la kunun2..hahaha

**mmg tuan empunya blog neh takde keje..asik nak menempek gambo die aje..pdahal dop encem pun..ehehe..**

semalam punye cerita,

pukul 830mlm; bersiap2 nak g amik pipah kat airport.. die bru balik dr KL..

pastu gataii tangan nak abiskan duit..ajak my mom,adik2 n aku (nak kene ajak eh???) pegi makan2 makanan yang ringan2 di Restoran Terapung Cerana..of coss la I yang banje..name lagi nak abiskan duit..hajat di hati nak makan pizza kat pizza hut, tp abah pulak takde..sbb abah gi kursus di T'ganu selama 4hari..maybe next time kot..

dan korang layankan aje la gambo yang tak di edit neh..sbb azna malas nak ngedit..huhu



~pipah&aliaa~


~aizuddin~


~my mom&me~


keropok n popia nye sangat melet0p..hehe


~nasi goreng pattaya~

**baru aku perasan ade sorang lagi adikku yang takde dlm neh..aiyyooo lupe nak snap ur pic la lil sis..hihi..besala bile da jd photographer, gamba sendirik pun lupe nk hamik..hehehe

3 comments:

|| NaFiRaa || said...

wahhh!! makan besar eh!!! sedapnye tgk popia tuh~lazat sekali!!!

NooR AzNa AwAng said...

takdela besar mane pun kak..hehehe..popia die sgt besh kak..klu dtg kelantan, jgn lupe singgah sini..hehehe

NooR AzNa AwAng said...

takdela besar mane pun kak..hehehe..popia die sgt besh kak..klu dtg kelantan, jgn lupe singgah sini..hehehe