Monday, December 21, 2009

EuwwW

Petang tadi, kami tiga beradik plan nak ke KbmAlL...sesaje menjengah tempat tragedi..kunun2 mcm CSI (Cewek Suke Intai)..betulla kan..duk intai sane intai sini kt tempat tragedi berdarah tu..kejadian yang betul2 mengerikan diriku..sumpah menakutkan..mase nak nek eskalator pun duk intai2 kat atas...haisshhh..ape nak jadi neh..hahaha..

Sambil2 duk ngintai tempat tu,tibe2 mata I terlekat pada perkataan
S.A.L.E
OMG..OMG..kaum hawa mne leh tahan dgn godaan SALE..berlambak2 barang yang manyak murah..stat dr jeans,baju,blouse,kasut n seme lahhh..70%..50%..30%..10%..20%..semenye ade..cume takde 100% je..klu ade, konfem aku ligan yang tu dulu..hahaha..dan2 la nyempat rembat jeans,kasut n barang2 len..hihihi..

Haaa..ade stu kejadian yang agakla lucu (aku rselakan..) terjadi..mse aku duk syok belek2 jeans, adela dua orang lelaki neh kire mcm pangkat ayah aku dahla..lalu depan aku..mse dieorg lalu tu, tibe2 tekak aku neh kegatalan..so dengan tak sengajanye aku berdehem2 la kan..n secara tak langsung dat uncles berhenti dpn aku..lagaknye pura2 belek jeans wanita jugakk..tp aku wut dunno je la kan..pastu mungkin dieorg tgk aku takde respon, so dieorg pun berdehem la..aku terkejutla kan..reaksi aku mcm neh: sambil angkat muke tgk sape yang gatal duk berdehem tu,aku jwb "eh..eh.."smbil tu muke aku mmg blurr gile..pastu tros aku lari ke rak sebelah n sebelah..mmg dieorg gelak2 la kan tgk aksi aku tu..mase dieorg nak beredar tu, de la sorang pakcik ni tanye "takde gewe (bf) ke"..aduhhs..tibe2 hatiku terasa hampa n kecewa..smpi hati kau pakcik tnye soklan gitu..tau la aku neh single n available..huhuhuuhu..tapi aku balas jugak..respon aku mcm neh " ade gewe (bf), tp die duk jauh"..biarpun takde bf, tapi aku tetap berlagak ade sbb takmo pakcik2 tu gatal..huhu..kang tak pasal2 terjadik sugar daddy secara tak disengajakan..wakaka..dh2 jangan nak merepek..=p

then, mse aku jawab mcm tu dkt pakcik2 tu...de la mamat neh ..muke bole tahan r..duk senyum2 kat aku..pastu duk sokseksoksek ngn kwn die smbil duk tgk aku..apekah salah aku jawab mcmtu?lucu sangat ke smpi kau tgk aku tak habis2?..smpi ke eskalator die duk tgk2 aku je smbil senyum..gila kot..huahua..

dh habis shopping, beli aiskrim kat mcD..tros balik umah..mlm pulak kuar jap, ingt nk g klinik gigi..tp kene buat appointment plak dh..alang2 keluar, pegila pizza hut..telan spagheti ngn piza+smoothies manggo..kenyang giler lps tu..hehehe..

habis dah cite hari ni =)

0 comments: