Wednesday, December 30, 2009

meronggeng bersama bf

best sgt keluar hari ni..sungguh besh..sbb hari ni boleh buat 3 perkara dalam satu masa..pertama dpt spend time ngan my bf,kedua shopping smpi nak patah betis2 kaki ku ni (sebab meronda KB smpi tak hengat dunia..hahha) dan ketiga dengan tak sengaja aku terjumpa geng2 skolah rendah n menengah..sangat2 hepi hati ni..berbelas2 tahun tak jumpe akhirnye, dengan tak sengaja terjumpa korang2 di merata2 tempat sekitar KB..ade sorang tu siap tukar2 namecard..aiyyooo..tau r ade bisnes..segam I,sbb takde bisnes card mcm U..hahahahgedikkkk..seb bek dua2 masih single lagi..phewwiiittt..leh tumpang ngorat..kahkaha.. <----sila maafkan kesewelan cik azna ni ye..maafla azna hari da tak bape nk btol stesen..habis spanjang kuar tadi asyik buat gimik aje..tak fasal2 jd tumpuan jap..kahkahkah..giler buat publisiti murahan..

td mse jmpe geng2 skolah, soalan cepumaut yang ditanye, dah kawin??
respon aku adalah...HAHAHAHAHA..azna gelak secara ayu n sopan santun..bukan gelak mcm hantu "TUT"..klu korang tgk konfem terpikat ah..konfem ah..hahaha =p

pape pun, hari ni aku enjoy!!!..mane boleh bermuran durjana..kang kurang aura persona yang dimiliki oleh anak dara milik En Awang&Pn Rahmah..

thanks my dear sbb hepi kan mood ore yang mereng2 tadi...

nah muke orang da senyummmmm... :)


p/s;
babe, BF yang aku maksudkan tu bestfriend la..bukannye boyfriend..n die adalah kawan perempuan yang paling baik dgn aku..kahkahkahtipahtertipu..

4 comments:

|| NaFiRaa || said...

hehehehe...akak ingatkan BF tu boyfriens.. skali bestfriend lak!!! tertipu sudah~

MARJAN IBRAHIM said...

amboooiii..bestnye kuar...x ingt org,.

NooR AzNa AwAng said...

kak nafira;
hehehe...saje nak buat gimik kak..=p

NooR AzNa AwAng said...

jan;
marim tubik jupo anoor la..comey sungguh dio loni..ahahahah..
nnti jan duk kelate, leh la jupenye..