Tuesday, December 15, 2009

Rindula

Hari ni terlampau rajin sampai beberapa cite telah aku post kan kat dalam neh..haishhh tak lenguh la jari2 aku hr neh kan duk tekan papan kekunci laptop neh..selalunye kalau de kengkawan aku ajak men msg banyak2 konfem aku surender di pertengahan jalan sbb jari aku perlukan rehat..bak satu iklan tu jom berehat sebentar bersama kit kat..huahuah..manja la jari neh..mengalahkan tuan die..huh! =p

tadi lepas masukkan gambo di pantai, tetibe je hati neh terdetik kerinduan dekat si dia..eh eh bukanlah..dekat budak2 kelas 1A la...yela selama setahun..eh setahun ke ek aku jd guru kelas dieorg???...klu salah abaikan jela ye..besala aku neh lemah dlam mengira tapi terer dalam matematik..muahahak ...sah dah mabuk ngn bau pantai tadi!..huhuh

sebelum akhir tahun hr tu kan dieorg excited nak buat jamuan akhir tahun..aku da ckp duit kelas takde..cemane nak makan2..tapi mereka sanggup masak secara sukerela..wahhh..baiknye kamu sume..terharu cikgu sebentar..hikhik..last skali aku suh dieorang bawak sikit2 makanan..so bile dikumpulkan, akan jadi banyak..

tapi sebelum jamuan tu, kami buat gotong royong sket utk kelas..yela pasni nak kene cuti panjang..dan inilah antara aksi2 pelajar2 kesayanganku..hehehe


belah petang brula mula jamuan secara kecil-kecilan..walaupun sederhana, tapi kami tetap enjoy!!..masakan yang dieorg bwk pun besh2..sungguh...aku sponsor utk dieorg air mirinda ngn kekacang..almaklumlah cikgu die bz,tak sempat nak mrasa air tangan dr cik azna..hahaha..


seb bek aku pegang kelas yang kedua terbaik..ade jugakla budak2 yang sayangkan aku..hehehe

2 comments:

|| NaFiRaa || said...

wahhhh.. ni syok jadik cikgu nih!! akhir tahun mesti de makan2..hehehehe

NooR AzNa AwAng said...

tapi seb bek pegang kelas yang ok..klu pegang kelas last, takde mkn2 jugak kak..hehehe