Wednesday, December 9, 2009

Takde Tajuk Yang Sesuai

Banyak betul hari2 cuti aku isi dengan melepak di rumah sahaja tanpa ade kegatalan jari jemari nan mulus neh untuk ku letak pape yang besh dalam blog..sungguh aku da takde idea pape pom semenjak cuti sekolah yang panjang neh..musim cuti membuatkan otakku jadi lembab sekejap..huahuahua..ape takknye..tido mahunye selambat yang boleh..bangun pun mahunye tak terbit sinaran matahari nan memukau pandangan mataku..hahaha..tu time mak aku keje la, leh r aku curi tulang sekejap..klu mak aku cuti, mahunye nak kene berleter..sbb anak dara mana sesuai bangun lambat..nanti tak berseri muka la..nanti tak cantek muka la..blablabla...huhuhu

almaklumlah anak die neh tak kawen lagi..kang klu asyik bangun lambat, org datang merisik pun terus kensel niat dieorg sbb melihatkan aksi2 aku yang pemalas ini..hahahaha..

tapi disebabkan bangun lambat neh la..menyebabkan berat aku da turun sket..sungguh..so, sape2 yang terasa nak kecikkan badan tu..amal2kan lah diet yang tak berapa sehat neh ye..ahahahaha..

ok, cukup je la setakat neh..bye2..

p/s: esok nak kene jage student lagi di sekolah..gantikan tmpt 'kawan' aku..tapi takpe, die janji nak beli sumthing utk aku..tunggu je la..hehehe..
This entry was posted in

1 comments:

|| NaFiRaa || said...

bestnye lepak kat umah!!! lama dh akak x lepak umah mak lama2.. cuti kejap2 jek!! huhuhu