Tuesday, March 30, 2010

Heh..aku pun sensitip jugak!

Sungguh aku tak sangka orang yang dulu aku anggap kawan..rupenya dah jadi musuh aku...apekah?? rasa macam perangai bebudak kecik umo 1 tahun la pulak..bile tak puas hati, hentak2 kaki atas tanah (kalau kau berdiri atas tanah la kan..haha)..hish..apekah?? hanya kerana tuttt...tak semena2 aku di anggap sebagai lawan...Owhhh damnnnn..

Tapi takpela,aku tak kesah pun..macam la aku ketagih sangat nak berkawan dengan orang macam ni..

Aku ingat dulu2..bukan main baik dengan aku..tanya sal tuttt..tanya tuttt ni n macam2 lah..padahal masa tu, aku baru je *(&% dengan tuttt..takde pulak duk pk psal hati aku...

"heh..aku pun sensitip jugaklah...bukan kau atau orang belakang kau aje yang sensitip "

bukak fb..pastu keluarkan status yang entah pape..aku duk di gerik yang serba menghijau ni, hanya mampu gelak ..Ha Ha Ha...aku selalu cakap dekat budak2 kelas aku ngaja "tolong bersikap seolah-olah kamu cerdik walaupun kamu kureng cerdik"...tapiiiii.. ade jugak manusia yang memang cerdik, tapi bersikap seolah-olah kureng cerdik...kenapakah????

takpelah kau je yang baik..aku ni jahat..aku redalah..kau taknak jadi kawan aku, aku tak kesah..tak heran pun..bukan jejas duit gaji aku ke atau jejas kan ape2 yang aku sayang keliling aku ni..dan satu lagi, aku tak peduli langsung dengan tuttt..kalu aku peduli, dah lama la aku buat kaco..sebab aku pk kau kawan aku,aku tolong kau...sebab aku pk kau kawan aku..aku doakan kebahagiaan kau..pape pun thanxxxx...


p/s: Dah lama aku tinggal blog, alih2 post entry dengan mood yang membengkak aje..apekah azna ni??Ha Ha Ha..
This entry was posted in

3 comments:

ez@ said...

wah..teremo suda adik i sorang nih..sabo2 ek...

MARJAN IBRAHIM said...

nape ni???

NooR AzNa AwAng said...

kak za; hehehe..die kaco mase tgh2 nk bulan mengambang..nasib r..hahah..seb bek tak hambur betul2 dpn die..msh waras..mash pk die tu kwn kite..

jan; ade org tu telah menencenkan ore jan..sabar je la