Sunday, April 18, 2010

KeLenTanKelATUng di DaPur

Semalam punyelah excited plus keterujaan untuk balik kampung..walaupun terasa kecut perut sket..kecut sket aje la perut ni memandangkan kali ni dan selepas ini akan ku pulang ke kampung membawa diri..eh salah2 bukan membawa diri sebab aku bukan merajuk....tp akan ku membawak kereta seorang diri..tanpa teman di sisi..ceehhh ayat..haK haK..

dahulu kala..si dia sentiasa di sisi setiap kali balik kampung..tempat berborak..duk bergosip2 panas aje sepanjang balik ke kota bharu..hihi..tapi sekarang ni, si dia sudah bersara dari menjadi teman setia ku..sebabnya si dia terpaksa bertugas jauh sedikit dr sekolah ku..dalam 40minit jugakla dr bersia neh..tinggalla aku sorang2 kat sini memegang status bujang..klu ade si dia,de jugak geng bujang..aishhh..sabar je la hati..

hah mesti hangpa sume duk pk si dia tu KEKASIH ku kn..tretttt..salah..
NO!!!!...si dia itu adalah.....

taddaaaaaa...ni la kakak kesayanganku..
namanye kak yen..
sape berkenan..leh isi form dengan saya..hikhik..


ok..dah2..sekarang ni berbalik kepada topik balik kampung..so skng ni mcm korang tahu aku dah duk di kampung..dan akan berada di sini smpi isnin je..cuti sampai situ jela dik oi..tak leh nk lebih2..hukhuk..

sapa tak hepi balik kampung kn!..nak2 aku ni dh berkurun lama jd org gerik..bkn aku yang nak jd..tapi kerja aku yang suh mintk aku jd org gerik jap..huh..sabor je la..

memandangkan si anak dara kepada En Awang n Pn Rahmah ni dah lama tak balik..terbitla keinginan si emak+si abahnya untuk makan nasi dagang..air tangan anaknye..HAKHAK..sungguh aku malas..tapi sebab mak abah mintak..ku turutkan dengan RELA HATI..makanya ikhlas ye..hikhik..

dan tadi si azna ni pun telah duk gedikz2 santai sendirian di dapur tanpa bantuan si adik bungsunya..malas nak suh die menyemak di dapur..dh la keding mcm lidi..haha..jahat gile si kakak ini..aku buat se'simple' yang boleh walaupun memang leceh nak masak nasinya..kene kukus sebanyak 2 kali..
dan..akhirnya terbitla nasi dagang+gulai ikan kayu kelate style..
sedia di makan untuk sarapan nanti..hoyeah..hoyeah.. =p =p =p

0 comments: