Saturday, June 19, 2010

18 Jun 2010

Sungguh tak kusangka..ingatkan panas sampai ke petang rupanya hujan rintik-rintik di tengah hari..malang sungguh nasib hari ni..ada tiga kejadian yang sungguh membuatkan saya rasa..arghhhhhhhh..tension..tapi bila di pikir dari sudut positif..biarlah..mungkin de hikmah di sebalik segala kejadian yang berlaku hari ni..

  1. Kejadian pertama: bangun pagi dengan mata kiri bengkak dan juga terasa kesenakannya..actually dari semalam lagi lepas saya guna lens..apakah di sebabkan lens atau benda lain?? entahlah..takpela akan ku pergi ke klinik mata esok pagi..agak takut, tapi kena jugak demi kebaikan di masa hadapan.
  2. Kejadian kedua: cadangnya lepas zohor nak ke kenduri kawanku di pasir puteh naik keretaku. tapi terpaksa ditukar rancangan nek kereta kawanku. SEBAB cermin keretaku telah dipecahkan oleh si buah mangga yang durjana jatuh dari langit..uihhh..pokok la..huhuhu..jadi sekarang ni terasa duitku tetiba mempunyai sayap dan berterbangan meninggalkanku..aishhh nasiblah labu..huhuhu
  3. Kejadian ketiga: semasa di majlis kenduri, tetiba je gigi ku buat hal. Al sebabnya oleh tergigit benda yang keras menyebabkan gigiku terasa ngilu sampai ke saat ini..owhhh damnn!!~~!!!

kesimpulannya: solution untuk segala kejadian di atas adalah dengan DUIT. Haihh!! biarlah nak buat cemane mungkin duit tu dah jadi rezeki orang lain..reda je la..& satu lagi kenala amik emergency leave untuk sehari..itu saya sukeeeee!!

0 comments: