Monday, June 14, 2010

Keterujaan Masa Kini

Bila masuk je cuti sekolah, konfem berderet-deret senarai ahli keluarga/sanak saudara/sahabat handai yang nak menamatkan zaman solonya..kalau bukan penamatpun, separa penamatpun ramai jugak..separa penamat ni maksudnye sudah di booking siap2 oleh pihak lelaki..makanya bila sudah di tempah, lelaki-lelaki lain janganlah gatal-gatal mulut pegi mengayat, konfem free-free kau dapat karate dari tuan empunya nye..siap!!..hahaha..

Masa orang tengah kalut-kalut nak ke sana la ke sini sebagai memenuhi undangan, saya pulak duk kalut-kalut pegi jenguk hantaran+pelamin+bilik pengantin+makeup..kalau terpanjang kaki ke jemputan kawin, konfem benda-benda alah ni yang jadi perhatianku..eh eh bukan ke orang lain pun buat benda sama ke??pastu duk ber sok sek sok sek sesama sendiri..GOSIP!!!..blerghhh..

Tapi itulah kan entah terkena sampuk apekah sampai minah ni sungguh teruja untuk mengambil gambar sebagai koleksinya di kemudian nanti..ecececehh..sudah sampai serukah??owhhh tak mampu untuk dirungkaikan sekarang ni..cuma bak kata Dato Siti Nurhaliza "biarlah rahsia"..lalala.. (^_^)


>>>SEKIAN<<<

0 comments: