Saturday, August 28, 2010

drebar puam??

~sumber dari Google~

Heh apesal eh kalau bawak kete slow punye cantek, mesti dieorg pikir keje pompuan??? heh aku tak sukelah pandangan cam neh..tambah-tambah laki suke cakap cam neh..seyes sangat tak puas hati..pasal???...satu : korang kutuk kaum aku sebab tu aku terasa..hikhik..yang keduanye tak sume pompuan suke bawak kete slow mcm siput okek tambah-tambah bila sudah kelambatan untuk pegi keje..kire bawak kete macam kete lumba..nak mintak permission untuk tumpang lalu pun dah tak sempat..berdesssssuuuuupppp gitu..huhuhu...dan akhir sekali: ade jugak pompuan (iaitu aku) suke wut keje gila mase bawak kete, tibe-tibe bila kepala die berdenyut pulak..berdeyut pasal ade jugak manusia macam kekurangan atau cetek ilmu berkenaan bawak kete..kalau di highway bawak 50-60km/j,pastu sikit-sikit tekan brek, sumpah aku hangen..apekah????


Mcm hari tu,aku balik dari Grik menuju my kampung..bilamana kereta ku terpaksa menjadi slow sebab ade kete depan bawak slow..nak motong tak boleh,jalan grik ade bnyk selekoh tajam...dan-dan mse ni jgkla kepala aku berdenyut..sakit sebab slow sangat bwk kete..haha..dan bile ade peluang je, apelagi gohekgostan lah...kuikuikui..


dan keje gila yang aku buat, mase aku gune jalan pintas dari rantau panjang ke kb..asyik kene bg lampu warning je oleh driver dr arah bertentangan..pasal aku motong dengan slumber yaya walhal ade kete depan yang jaraknye pun boleh tahan dekat..huhuhu..memang kecut..tapi aku ulang lagi..bnyk kali kene mcm tu..bukan tak sabar tapi nak tunggu line clear arah depan susah sket la sebab kete banyak je waktu aku balik hari tu..itu pasal aku jadi sasau sket....sakit hati sebab orang depan aku suke bawak slow melampau2..dammmnnnn!!!
ade jugak satu kejadian tu bile aku motong die, dan-dan die tak puas hati..terus nak kejar aku..bile aku bagi peluang suh potong, die tak potong pulak..padahl tahap slow dah aku bawak saje nak bagi chance kat die..bile takde respon dari die, so aku dah bley agaklah kete ni memang saje nak kenekan aku..lantaklahhhhh..tapi orait jugak, ade lah pendamping aku di sepanjang jalan highway..huhu
seb baik lah kan kuasa kete aku kecik je..kalau berkuasa besar mcm BMW ke atau Mercedez ke, memang aku akan bermaharajalela dengan sesenang hati atas jalan..muahahaha (gelak jahat..tak tipu okek)

1 comments:

nizam omar said...

ganaz betul.harap tak bertembung lah dengan awak.heheheh.bahaya.
http://nizamullah.blogspot.com