Wednesday, October 20, 2010

2 months

2 bulan lagi tahun 2010 bakal melabuhkan tirainye..fuhh terasa macam kejap giler dah nak masuk ke tahun 2011! aku masih ingat lagi mase mula2 stat hari pertama persekolahan untuk tahun 2010, terasa liat giler anggota badan ni nak dikerah untuk bekerja..mase tu aku dah stat kire minggu..kire hari setiap bulan untuk abiskan waktu bekerja aku untuk tahun 2010...dan aku seolah2 tak percaya yang aku bakal bercuti panjang..tapi takdela panjang mane pun..hanya sebulan lebih je cuti..tapi bolehlah nak relaks2 kan sikit kepala otak pastu nak betul2kan balik mood kemuakan mengadap muka2 bebudak yang dah aku hadap selama setahun ni..hehehe..budak2 ni pun konfem jemu jugak tengok muke cikgu die ni..hikhik

dan yang paling aku terasa macam berada di alam khayalan ialah aku bakal menamatkan zaman bujangku dalam tahun ni..owhhh..sungguh aku tak percaya!
dan memang aku sangat tak percaya tapi teruja..hehhee..mase awal2 tahun dulu mane ade aku pikir pasal ni sume..yela, aku mane ade boyfriend time tu dats y la aku tak terpikir sal kawen2 ni..yang aku pikir "owh my God, aku bakal jadi andartu for the next year"..ahakss..tapi itulah "Jodoh itu adalah rahsia Allah"..hanya Dia Yang Maha Mengetahui.. dan Alhamdulillah, Allah perkenankan doa aku..dan aku harapkan this is the happy ending for my life...mr right that I've been looking for so long and finally i've found him..

Perasaan bakal menjadi pengantin baru?? konfem2 kecut perut, takut, berdebar, tak yakin tapi excited sebab status ku bakal ditukar tak lama lagi.. hikhik
preparation pun belum capai 60%..ginilah nasib bile keje jauh dari kampung..bile nak setelkan keje kene balik kampung dulu..kalau nak monitor dari sini rase macam tak berapa nak yakin je kan..tambah-tambah aku ni anak sulung..takde kakak n abang..so sume bende kene buat sendiri..huhuhu..

Hah satu lagi, sekarang ni aku dah mula merajinkan diri pergi ke spa..konon2 untuk nek kan seri di wajah..buat facial,buat scrub,mandi bunga n bla bla bla..just for my big day..hikhik..tapi syokkan wut bende2 macam ni..penat2 keje, pastu kite belai badan kite kat spa..sumpah sangat best!!..ke mana lagi duit gaji kita kalau bukan untuk diri kita kan sementara belum terikat ngan sesape ni..hehehe..

okayla,setakat ini sahaja..tatatititututeto.. muahhhh!
This entry was posted in

0 comments: