Sunday, February 13, 2011

Cerita laki bini

Si suami pulang ke kampungnye demi memenuhi tanggungjawab sebagai guru tuisyen..meninggalkan si isteri dengan berat hati..namun kerana tanggungjawab yang satu itu, si suami kena lah jugak buat-buat ignore akan perasaan iteww..

selepas beberapa hari (2 hari jew pom)si isteri sudah mula berasa gelisah dan bosan tahap gaban ditinggalkan sorang diri di rumah yang kecik neyh..2 hari,si isteri rasa macam kena tinggai 2 tahun jew..owhh sungguh tak besh bile kena dok sorang2..

di hari kejadian, si isteri nak ikut si suami, tapi disebabkan kesihatan si isteri yang tak berapa nak okey..si isteri terpaksa merelakan si suami pulang sorang diri jew..risaunye si isteri tau!

si suami nak tahu tak, yang tengkuk si isteri selalu jew sakit2 selepas bangun pagi sebab lengan si suami takde untuk dibuat bantal..sungguh tragis..huhu
si suami pun nak tahu tak yang nafsu makan si isteri tibe-tibe menjadi kureng sebab takde si suami di depan mata.. =(

oleh itu, kepada si suami cepatlah balik ke pangkuan si isteri..sebab si isteri nak masak cedap2 tau untuk suami tersayang neyh... =p


-sekian-

1 comments:

kalis said...

wah wah wah ..akak time ni la untuk akak diet, kan ari tu ckap dah badan dah naik hehehhe n profile tu tukar2 la yer huhuhuhu