Saturday, July 12, 2014

GET CLEAN WATER PITCHER SHAKLEE TERBAIKK!!

Memperkenalkan WATER PITCHER SHAKLEE - Produk yang TERLAJAK LARIS abad ini. 


Apa itu WATER PITCHER SHAKLEE?
- merupakan jug penuras air yang baru bagi menuras air untuk hasilkan air yang berkualiti
- menggunakan blok-blok karbon yang boleh diisi semula

Fungsi WATER PITCHER SHAKLEE:
~ mengurangkan kandungan Plumbum dan bendasing yang membahayakan kesihatan
~ menghasilkan air yang jernih dan rasa yang halus sekali

Water Pitcher Shaklee adalah produk paling LARIS kerana:

SELAMAT : “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain, Get Clean Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mudah terkandung didalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association (WQA) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

MESRA ALAM : Memelihara alam sekitar Get Clean Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, dimana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

HANDAL : Lebih banyak air bersih pada setiap masa Get Clean Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air berbahaya kepada kesihatan anda.

PILIHAN BIJAK : Menjimatkan Kos Rakyat Malaysia, banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya beberapa sen seliter sahaja, Get Clean Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menendakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

Antara testimoni pengguna yang telah menggunakannya: Kenapa anda WAJIB memilih WATER PITCHER SHAKLE?

  • Hanya beberapa sen bagi seliter air yang diperlukan
  • Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
  • Jag Air bermeter automatic pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras – tidak memerlukan kuasa elektrik
  • Ringan dan mudah dibawa kemana sahaja
  • Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak
  • Harga Berbaloi-baloi kurang daripada berbanding beribu RM harga filter yang perlu diinstall dirumah malah lebih jimat masa dan tenaga untuk uruskannya.

Dapatkan segera sebelum kehabisan stok: 

Roger saya ok :)

NOOR AZNA BT AWANG 
013-6295367 
id sid: 1155056

0 comments: