Saturday, July 12, 2014

Shaklee Independent Distributor

Alhamdulillah

Dibukakan hati untuk menjadi ahli untuk produk supplement yang menjadi kegilaan sekarang ini.

Permulaan ku sebagai pengguna Shaklee lebih kurang 2 tahun yang lepas. Di mana pada ketika itu menjadi seorang ibu muda yang begitu berazam untuk menyusukan anak sulungnya secara eksklusif terbantut apabila penghasilan susu badan berkurangan selepas datang bulan.

Ya memang bila dah datang bulan, susu kita akan berkurangan. Memang ketara giler ah.Bila terbantut, automatik kita akan rasa stress sebab risau kalau impian tak tercapai. Hah ni satu lagi masalah, STRES juga boleh menyebabkan lagi banyak susu tu berkurang.HAHAHA.Betapa hebatnya pengaruh emosi kita dengan penghasilan susu ibu.

Jadi, ku cari, ku selongkar, ku godek menggunakan khidmat MR GOOGLE. Konon nak dapatkan ilmu dan petua untuk menambahkan balik susu ku, untuk mencari sebab kenapa susu ku berkurang.

Dah puas mintak tolong dengan MR GOOGLE, mintak tolong pulak dengan ibu-ibu yang ada dalam page Kump Ibu Menyusu. Hah dari sinilah bermula jalan cerita ku berjinak dengan SHAKLEE

So dipendekkan cerita, lepas aje aku post status dalam kumpulan tersebut, maka berduyun-duyunlah agen shaklee berebut suh pm ku. HAHAHA. Tapi ada jugaklah ibu-ibu lain yang bagi petua dan nasihat. Dan memang sebelum amik SHAKLEE, ku amalkan dulu segala petua tips bagai. Semua masih tak menunjukkan perubahan yang KABABOMMM! Stok dalam peti sejuk makin berkurang ni. OWH DEMN.

Jadi, nak tak nak ku pilih sorang je agen dalam reramai yang suh pm. Namanya XXX , ku kontek n sms (dulu takde wasssap hokey!) Jadi die cadangkan untuk amik SET MENYUSU. Dia bagi tips, bla bla bla duk cite pasal setiap khasiat produk tersebut.

OK, senang cite aku terima dan once dah sampai produk tu memang aku amalkan. Ikut segala pantang larang, ikut segala peraturan. Alhamdulillah memang nampak perubahan. Betol!

Tapi masa tu lom terbuka hati nak jadi ahli lagi tau. HAHAHA. Konon takmo terjebak dengan produk-produk macam ni.

Tapi yang kekonon taknak jadi ahli tu tetiba terbuka hati nak jadi ahli TAHUN ni. 2014. Sebab? Simple jawapan, ku dah TUA. Makanan yang ku amik dah macam kureng dah. So ku perlukan produk untuk kesihatan optimum badan ku. Jadi SHAKLEE la pilihannya. Daripada beli harga runcit, baik ku beli harga ahli. Tu yang leh terjebak tu. Ala modal ciput je RM65.

Yang penting supplement yang ku pilih ni adalah dari sumber yang
 HALAL serta SUCI & SEMULAJADI. 
Supplement anda hado! 

Hah, bila dah join ahli ni, kebetulan rezekiku masuk grup yang memang HEBAT tahap SUPERSTAR. HOHOH. HAri-hari dapat aura positif tu yang tukar target nak share dengan kekawan pulak.

Itula je la kot alkisah HIDUPKU dengan SHAKLEE

SHAKLEE TERBAIK DERR!

Nak order dengan ku takde masalah. HALLO jer.

NOOR AZNA BT AWANG
ID SHAKLEE : 1155056 (nak pakai id ku untuk beli sendiri kat shaklee hq pun boley )
SMS/WHATSAPP 013-6295367

0 comments: