Saturday, July 12, 2014

VIVIX SI TONIK AJAIB

VIVIK 

Assalamualaikum & selamat pagi uuoollss

Korang sedar tak bila WANITA meningkat usia, kolagen dalam badan kita pun makin berkurang.Bila makin berkurang, kulit dah tak anjal macam baby dah. Mula la timbul kedut-kedut. Pastu ditambah pulak dengan persekitaran kita yang makin kurang sihat, terdedah dengan radikal bebas, pemakanan yang tidak sihat lagi la ketara perubahan kulit muka kita terutamanya. Tu belum campur tolak dengan penyakit atau masalah kesihatan yang kita alami. Lagilah nampak ketaranya. 

"Ala suami saya tak kisah pun!"
"Suami saya sayangkan saya sepenuh hati,"
"Kekasihku setia padaku,"

Hah tetiba kuar suara-suara sumbang pulak dah.Ok, fine kalau alasan korang seperti kat atas tu tak payah baca entri seterusnya. Hokey! Saya nak cite kat orang-orang yang macam sy yang prihatin dengan kesihatan dalaman. Kenapa KESIHATAN DALAMAN yang ditekankan, sebab dari dalaman maka akan keluarlah cahaya-cahaya yang menyebakan muka korang bercahaya.HAHAHA.Ok , berhenti mengarut! Camni kalau kita jaga kesihatan dalaman elok-elok, insyaAllah kecantikkan luaran akan terpancar dengan aura yang MEMPESONA. 

Macam mana nak make sure kesihatan dalaman sentiasa bagus dari semasa ke semasa? 

#1 - Gaya pemakanan mestilah kena ubah. Jangan amalkan pemakanan yang tidak sihat. Perbanyakkan memakan makanan berserat, buah-buahan 

#2 - Exercise - kita memang kena bersenam. Sekurang-kurangnya 2 kali seminggu. Sebab nak pastikan peredaran darah kita berjalan dengan lancar, jantung pun tak tersumbat. Takdela badan asyik LEMAU aje!Cuba tengok bangsa Cina, walaupun dah tua tapi tetap maitain berjoging dengan GAGAH PERKASANYA. 

#3 Makanan tambahan - Yes kita memang kena ambil makanan tambahan dalam kehidupan seharian kita. Ini bertujuan untuk menampung jumlah nutrien yang masih tak mencukupi yang kita ambil dari diet kita. Bila badan cukup nutrien dan zat, insyaAllah badan kita sihat luar dan dalam. 

Antara supplement yang sangat bagus abad ini keluaran SHAKLEE adalah VIVIX.



 Tahun pertama keluar je sambutan GILER BABAS hebat. 1 juta botol terjual. 

Kalau sambutan hebat macam tu, maksudnye khasiat die pun konfemla hebat. 

Jadi, tonik VIVIX ni memang mempunyai 1001 macam khasiatnya. Ia dapat: 

Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.


10 KEBAIKAN VIVIX!
1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan


Vivix telah terbukti menyelesaikan masalah penyakit2 serius, antaranya :
• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh

Di kala usia meningkat ini, pengambilan pelbagai jenis ubat atau vitamin menjadi sangat sukar.TETAPI, anda hanya perlukan 1 SUDU TEH VIVIX sahaja sehari. Mudah sahaja kan.


Antara testimoni pengguna yang berjaya selepas mengamalkan VIVIX ; 






 JOMMM DAPATKAN VIVIX PADA HARGA PROMO 
HANYA PD BULAN JULAI 2014 SHJ!! 

pssttt..nak tau rahsia VIVIX menjadikan anda awet muda dan rahsia VIVIX mengatasi masalah kulit (termasuk eczema dan proriasis), sila hubungi saya cepatttt...zassss..zassss...


Jika berminat jom hubungi saya:

Noor Azna bt Awang
Id Shaklee: 1155056
HP: 013-6295367





0 comments: