Wednesday, August 6, 2014

SET KURUS PALING MURAH

Salam uoollsss!!!

Korang mesti tengah risaukan. Habis raya. Makan pom pang. Open house merata-rata. Cukup seminggu je korang makan tak hengat dunia, balik ke tempat asal..bila berpijak di bumi yang nyata.. Bila ikut adat resmi padi, makin berisi makin menunduk..WAKAKAKa.. Hah! baru sedar diri. Makanya baru sedar dah makan main hentam macam kena pukau dek keenakkan juadah Raya. Tetiba, eh awat macam ketat semacam je kat lengan??? Eh awat macam ketat je kat punggung?? Eh apesal perut macam ke depan?? Eh sana..Eh sini.. Sudahnya nak pijak penimbang pun jadi SERIAU

Hah, bila yang asalnya longgar jadi KETAT!!! Maka beringatlah kamu sebelum kamu diingatkan oleh orang lain..Sebelum kamu ditegur oleh orang lain..

"Engkau ni, baru seminggu raya muka dah macam kuih pau"

Hah! mau kena sergah macam tu?? Korang suka tak?KOrang suka tak??Hehehe

Konfem la takkan..Nak p penampaq je rasakan kat si mulut celupar tu kan..Kecoh je sal kita.. Sibuk je sal kita.

Tapi buat apa korang nak marah dah itu memang KENYATAAN..Maka silalah belajar menerima HAKIKAT walaupun PERIT.. HEHEHE

Giler panjang aku punya intro.. Nak cite sikit je sal SET BASIC SLIMMING SHAKLEE ni je

Ni hah kalu korang rasa, korang nak KURUS

Berhajat nak KEMPISKAN perut yg dah makin muncit

Nak bagi kecikkan saiz KUIH PAU tu a.k.a pipi

Nak ubah dari GEMUK bagi nampak SHAPE

Senang sangat..Bajet pun murah sahaja. Hanya bawah RM100 sahaja. dan boleh tahan 1-3 bulan bergantung pada penggunaannya.

Set Basic Slimming Shaklee ni adalah yang paling ASAS & paling MURAH

Besalah dah habis raya, mesti duit dah kepuk-kepuk p belanja peniaga kedai kan

Sebab tu saya bagi yang paling murah saja..tak mahal pun..boleh dimillikki oleh semua peringkat..hehehe

Ada dua pilihan untuk set basic ni

Set A: Lecithin + Herba Lax 


Lecithin sebagai pembakar lemak  (fat emulsier) 
 Herblax sebagai detox untuk mengangkut lemak yang telah dibakar keluar daripada badan. 
Kolina merupakan satu komponen asetilkolina neurotransmiter yang terlibat dalam penghantaran mesej ke otak dan sistem saraf. Soya lecithin merupakan sumber utama kolina.
 Lecithin Shaklee diperolehi secara semulajadi daripada kacang soya. Setiap kapsul gel lembut menyumbang 530mg lecithin.

Set B: Lecithin + Alfalfa 


 

Fungsi Lecithin : Pemecah, pembakar lemak & kolestrol.
Fungsi Alfalfa : Membuang lemak & toksin dalam badan. 

Paling best dua-dua produk ni jugak baik untuk mak-mak yang nak menyusu & nak kurus. Sebab fungsi Alfalfa juga dapat menggalakkan penghasilan susu ibu. Jadi, mak-mak yang risau takut efek susu kalau nak makan produk kurus yang lain, boleh lah try Lecithin & Alfalfa Complex.


Jadi kedua-dua set ni memerlukan bimbingan tentang cara pemakanan yang berbeza

Kalau berminat, boleh order dengan saya ye

PM/WHATSAPP
AZNA
013-6295367 

InsyaAllah dengan cara pemakanan yang betul dan diiringi dengan doa dan usaha pastinya membuahkan hasil..

Jangan tunggu lama, nanti lemak makin tepu plak..Lagi susah nak KIKIS..HEHEHE


BERTINDAKLAH SEGERA!!!


0 comments: