Monday, June 1, 2015

PENAWAR UNTUK IBU SENTIASA ENERGETIC!

Vita lea shaklee pilihan ibu-ibu masa kini
Kenapa? 

Sebab kerja kita sebagai mak2 ni tak penah habis. Celik2 je dah buat kerja macam2 sampai ke malam.. So kita kena ada tenaga tambahan untuk buat semua ni, untuk kelihatan cergas sepanjang masa. Tak rasa letih & penat..

So dengan vita lea ni hanya amalkan 1 biji je sehari
Dalam sebotol tu ada 120 biji
Tahan dalam 4 bulan
Harga runcit RM94

Tapi la ni #shaklee ade bagi offer
JOIN AHLI korang akan dapat FREE VITA LEA..

Jimat kan? So buat ibu2 saya rekomenkan untuk amik vitalea. Sementara tengah PROMO ni.
JOIN SHAKLEE dapat FREE VITALEA

Lagi satu konsisten amik VITALEA untuk AWET MUDA uollsss... Takdelah nampak lebih tua dari usia 

So bolehla seiring sejalan dengan suami nak2 kalu yang kawin sebaya tu.. Lama2 kalu tak jaga boleh nampak kita lagi tua tau dari suami.. 

Jadi cepat2 grab VITA LEA FOR FREE secara daftar sebagai ahli shaklee & beli mana2 produk shaklee k!

Untuk sebarang pertanyaan boleh wassap
AZNA
013-6295367

0 comments: