Thursday, October 1, 2015

Saya nak jadi KAYA

Kenapa saya nak KAYA????

Well semua orang ada keinginan nak kaya kan
Ada duit banyak dalam bank.kepuk-kepuk gitu 

Tapi ada setengah mentaliti akan cakap "Duit tak boleh bawak masuk kubur pun.." 
Jadi sudahnya mereka masih duk takuk lama
Tak berkembang maju

Hello!! WAKE UP!!

Tahu tak jadi kaya ni untung
Sebab bila ada banyak duit kita boleh HAPPY kan semua orang di sekeliling kita 

>>Boleh belanja mak ayah pegi umrah, haji dengan servis 5 bintang

>>Boleh belanja suami makan-makan, jalan-jalan

>>Boleh belanja kawan-kawan makan

>>Boleh bagi sumbangan dengan orang-orang yang memerlukan 

>>Boleh bina masjid untuk orang Islam beribadat 

>>Boleh bantu anak-anak miskin yang NAK BELAJAR dari segi kewangan

Haihh banyak sangat

Sebab tu saya sangat cemburu dengan orang kaya ni..sebab dieorang boleh kumpul bbbaaaannnyyyaaakkk sangat pahala dari amal jariah ni..yang penting hati kena ikhlas 

Tapi bukan senang nak jadi kaya 
Kena USAHA sungguh-sungguh 
Rasa penat lelah jerit perih 

Tapi bila korang berjaya, korang akan rasa sendiri betapa manisnya dugaan tersebut

Jadi bagi yang masih belum jumpa hala tuju
Jom BERNIAGA bersama saya 

Tak perlukan modal yang banyak

Korang hanya perlu DAFTAR AHLI RM80 atau pun boleh join secara FREE MEMBERSHIP


Alhamdulillah saya sejak join tahun lepas, bonus tetiap bulan dapat
Yela sambil duk pegang henpon je 24jam atau scroll fb je 12 jam pe kata lakukan mende bermanfaat yang boleh kepuk-kepukkan lagi bank korang dengan bonus bisnes pulak 

Untuk pertanyaan boleh WHATSAPP: AZNA 013-6295367


This entry was posted in