Sunday, August 21, 2016

INGIN JANA PENDAPATAN SAMPINGAN HANYA DARI RUMAH??

Assalamualaikum
Zaman sekarang ni memang tak sah kalu tak buat part time
Tak kisahlah buat bisnes ke, jadi guru tuisyen ke, atau join pelaburan
Kalau nak harapkan duit gaji semata-mata memanglah cukup. Tapi untuk buat lebih daripada itu, untuk keperluan diri, untuk holiday, untuk makan-makan kat tempat best rasanya tak cukup

Sebab itu la saya buat bisnes online. Dulu saya jadi agen dropship. Amik untung atas jualan je. Sebulan ada juga untungnya. Tapi kadang ada ruginya jugak. huhu
Tapi sejak member perkenalkan bisnes shaklee ni lagi cerah peluang yang saya nampak berbanding jadi agen dropship

Konsep bisnes shaklee ni pun sama je macam dropship saya cumanya ada HABUAN LEBIH BESAR menanti anda
>> Berpeluang menjana income 4 - 5 angka
>> Trip international
>> Umrah free
>> Car bonus

So rugi kalu tengok sesaje je.
Dan saya tak sangka income saya dah hampir menyamai dengan income sebagai cikgu
Lagi bbeeeesssaaarrr untungnya dari jadi agen dropship dulu. Hehe

Walaupun saya ada pekerjaan hakiki, namun langsung tak menganggu
Sebab saya cuma update share bila ada masa free. Ditambah pulak zaman sekarang ni ada macam2 aplikasi yang membolehkan kita set up status lebih awal lagi. Jimat masa kan. Mudah kan

Sapa cakap bisnes ni susah. Tinggal nak dengan tak nak je :)



Jadi untuk anda di luar sana
Saya mencari 5 orang mentee sahaja untuk saya
👉AJAR
👉BAGI TIPS
👉BUAT SALE
👉GANDAKAN INCOME
.
Bisnes yang mudah
- TAK PERLU POS BARANG
- TAK PERLU BUAT STOK
.
Apa yang perlu anda lakukan hanya POST dan POST dan POST kat wall anda sahaja




.

0 comments: