Saturday, December 31, 2016

TIPS UNTUK KULIT GEBU GEBAS MACAM ARTIS (12 TESTIMONI)

Assalamualaikum dan selamat pagi

Dah lama betul tak bersiaran dalam ni. Entah bersawang tahap menda dah. HAHA
Mentang-mentang hari ni nak share pasal tragedi tragis terus rajin tangan update blog 😝😝

Korang tau tak hari ni LAST DAY PROMO SHAKLEE COLLAGEN POWDER!!!

Seram sejuk weh sebab semua pakat giler-giler berebut beli shaklee collagen powder neh

Sejak orang tahu tentang efek yang pantas (paling awal 3 hari), berkotak-kotak kolagen team RYG & D2D dapat jual. Phewww

Dan lagi satu beli bulan ni boleh JIMAT BERGANDA-GANDA!!

Pasal apa ramai giler duk borong shaklee collagen powder?? Berbeza ke shaklee collagen powder dengan brand lain??

KENAPA KITA PERLUKAN KOLAGEN?

Tau tak kolagen dalam badan kita akan berkurang bila umur mencecah 25an. Dan ia akan makin hilang dan hilang sejajar dengan peningkatan usia kita

Bila kolagen makin berkurang, maka:

  • Kulit jadi nipis
  • Kedut mula kelihatan
  • Kulit makin gelap dan kusam
  • Ada lingkaran bawah mata
  • Liang pori makin besar dan luas
  • Rambut gugur
  • Kuku rapuh
  • Payudara makin jatuh
  • Bibir makin gelap
Jadi sebab tu lah kita perlu ambil kolagen.

PERBEZAAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER


Tau tak shaklee collagen dalam setiap satu sachet mengandungi 4000mg RSS (Red Snapper Scale). Kalau kita tengok konten kolagen shaklee sangat tinggi dos dia kan. Tapi dengan dos banyak macam ni lah yang sangat-sangat membantu untuk REPAIR KULIT dan KEKENYALAN TISU tau

Seumpama bila korang makan kolagen shaklee ni secara istiqamah, korang akan perasan kulit akan jadi segebus, sehalus dan seanjal kulit bayi.

Haaa jangan terkejut efek dia. HEHE

KENAPA JENAMA LAIN TAK BERKESAN?

1. SUMBER HAIWAN YANG TERBAIK

Pertama kerana kolagen yang terbaik adalah berasaskan dari SUMBER HAIWAN bukannya tumbuh-tumbuhan atau buah-buahan.
Tapi kalau jenama lain nak guna kolagen dari binatang contohnya daging, dagingkan  mahal. Jadi kosnya sangat tinggi dan kuranglah untung.

Sebab tu jenama lain guna buah. Kerana dalam buah ada Vitamin C. Dan fungsi vitamin C adalah membantu penyerapan kolagen. Maknanya dia bekalkan vitamin C dan sedikit kolagen saja.
Bukan kolagen asli semata-mata.

Tapi ini berbeza dengan jenama Shaklee. Kolagen shaklee dihasilkan dari sumber haiwan iaitu SISIK IKAN MERAH, sumber kolagen yang sangat premium dengan kurangnya pencemaran dan kadar penyerapan yang tinggi berbanding dengan kolagen haiwan yang lain. Dan ia halal :)



2. SAIZ LEBIH KECIL MUDAH DISERAP



Berbeza dengan kolagen jenama lain dahla dihasilkan daripada tumbuhan, dos pulak sikit sangat dan lepas tu kolagennya tak tahan lasak. Akhirnya saiz molekulnya menjadi terlalu besar untuk penyerapan. Tak optima.Hasilnya efek dia pun sikit je lah korang dapat. 

Rugiiiii

3. ADA 7 RAMUAN UTAMA



Selain kandungan utamanya ialah kolagen sisik ikan merah, ada lagi tambahan kandungan yang lain seperti:

  • VITAMIN C & VITAMIN B
  • EKSTRAK PFAFFIA & BIJI CAMELIA JAPONICA
  • EKSTRAK KERANGAN LAUT
  • LACTOBACILUS ACIDOPHILUS
So kalau ada customer yang tanya makan kolagen shaklee je pun dah cukup untuk cantik? Jawapannya YA.

Tapi kalau nak lebih cantik korang boleh gabungkan dengan SET DETOX, VITAMIN C, VITAMIN E, VIVIX & ESP. 

4. TELAH MENJALANI UJIAN KLINIKAL

Ada banyak jenama kat luar sana tu, tapi korang yakin ke yang kolagen korang makan tu kandungannya SELAMAT?

Kalau jenama dari shaklee saya yakin sebab setiap produk shaklee akan diuji oleh pihak ketiga. Mereka ni bukan saintis shaklee tau tapi saintis pihak ketiga supaya tiada unsur bias.

Jadi kat sini kita boleh nampak bahawa setiap produk shaklee dihasilkan oleh saintis. Bukannya orang biasa atau owner produk tu sendiri. 

Maka ia selamat digunakan. Dan terbukti berkesan. 

TESTIMONI SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Jom kit tengok kesan dari penggunaan shaklee collagen powder.

JERAWAT DAH HILANG, PARUT DAH PUDAR









MUKA LEBIH CERAH, GLOWING DAN AWET MUDA
















JERAGAT MAKIN PUDAR




JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat 
  • Semulajadi 
  • Berkesan 
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya. 
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green. 
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda.
Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pemmbayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda 
  • belian di cawangan Shaklee yang terdekat 
  • hubungi saya di WhatsApp / Telegram +6013-6295367 (NOOR AZNA) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Ingin dapatkan produk ini secara kad debit / kad kredit boleh klik imej di bawah:




Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di:


NOOR AZNA BINTI AWANG
♥ sms/whatsApp: 013-6295367
♥ Emel : teacherazna@gmail.com