Sunday, August 21, 2016

INGIN JANA PENDAPATAN SAMPINGAN HANYA DARI RUMAH??

Assalamualaikum
Zaman sekarang ni memang tak sah kalu tak buat part time
Tak kisahlah buat bisnes ke, jadi guru tuisyen ke, atau join pelaburan
Kalau nak harapkan duit gaji semata-mata memanglah cukup. Tapi untuk buat lebih daripada itu, untuk keperluan diri, untuk holiday, untuk makan-makan kat tempat best rasanya tak cukup

Sebab itu la saya buat bisnes online. Dulu saya jadi agen dropship. Amik untung atas jualan je. Sebulan ada juga untungnya. Tapi kadang ada ruginya jugak. huhu
Tapi sejak member perkenalkan bisnes shaklee ni lagi cerah peluang yang saya nampak berbanding jadi agen dropship

Konsep bisnes shaklee ni pun sama je macam dropship saya cumanya ada HABUAN LEBIH BESAR menanti anda
>> Berpeluang menjana income 4 - 5 angka
>> Trip international
>> Umrah free
>> Car bonus

So rugi kalu tengok sesaje je.
Dan saya tak sangka income saya dah hampir menyamai dengan income sebagai cikgu
Lagi bbeeeesssaaarrr untungnya dari jadi agen dropship dulu. Hehe

Walaupun saya ada pekerjaan hakiki, namun langsung tak menganggu
Sebab saya cuma update share bila ada masa free. Ditambah pulak zaman sekarang ni ada macam2 aplikasi yang membolehkan kita set up status lebih awal lagi. Jimat masa kan. Mudah kan

Sapa cakap bisnes ni susah. Tinggal nak dengan tak nak je :)



Jadi untuk anda di luar sana
Saya mencari 5 orang mentee sahaja untuk saya
👉AJAR
👉BAGI TIPS
👉BUAT SALE
👉GANDAKAN INCOME
.
Bisnes yang mudah
- TAK PERLU POS BARANG
- TAK PERLU BUAT STOK
.
Apa yang perlu anda lakukan hanya POST dan POST dan POST kat wall anda sahaja




.

Wednesday, August 17, 2016

CARA BUAT PESANAN

LANGKAH 1 :  SMS/Whatsapp 013-6295367 untuk pengesahan harga
LANGKAH 2 :  Buat bayaran ke mana-mana akaun di bawah

MAYBANK - 153010537767 (Noor Azna Awang)
CIMB - 7029064388 (Mohd Khairi Ismail)

LANGKAH 3 :  Sahkan bayaran beserta dengan butiran peribadi anda; Nama, alamat & no. hp
LANGKAH 4:   Nombor rujukan parcel akan diberikan kepada anda

Pesanan anda akan dihantar dan diuruskan dalam tempoh 1-5 hari bekerja menggunakan salah satu khidmat kurier di bawah ini :









SENARAI HARGA PRODUK SHAKLEE

Saya menyediakan semua rangkaian suplemen dan produk Shaklee untuk anda!
Berikut adalah harga runcit untuk setiap produk Shaklee
Tapi sekiranya anda inginkan harga yang istimewa hubungi saya. Pastinya sangat istimewa untuk anda :)

Nama: Noor Azna bt Awang (Azna)
ID No : 1155056
SMS/Whatsapp : +6013-6295367






Harga yang dinyatakan di atas adalah harga runcit
Untuk dapatkan harga yang lebih murah, hubungi saya

Nama: Noor Azna bt Awang (Azna)
ID No : 1155056
SMS/Whatsapp : +6013-6295367